SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : “Ruin and Rose” на MSP с кино премиера в НДК на 21-ви ноември - 08 Ноември 2016 - 16:55
От Бузлуджа, през Намибия, до Аляска - гледайте най-новия фрийрайд ски филм на Matchstick Productions

КИНЕМАТОГРАФИЯ. От режисьора на фрийрайд шедьовъра Valhalla Бен Стургулевски и продуцентите с над 20-годишна история и десетки международни награди The Matchstick Productions, на 21 ноември 2016 г. у нас пристига премиерно мега продукцията “Ruin and Rose”. Спиращи дъха спускания от най-високите планини се редуват с безкрайните пустини на Намибия, за да обърнат внимание на климатичните промени. Именно заради тях режисьорът, който стои зад най-комерсиалните и актуални кинематографични шедьоври на друга известна филмова компания - Sweetgrass Productions, сега е решил да ни пренесе в бъдещето, когато човечеството е останало без питейна вода, а снегът е само мит.

Разбира се, в основата на сюжета си остава карането. Във филма ще видим едни от най- известните фрийрайд ски легенди - Марк Абма, Сами Карлсън, Маркус Едер, Ерик Хьорлейфсон, Ръс Хеншоу, Коуди Таузънд и т.н., които разцепват най- известните и опасни места за каране по света - Аляска, Австрия, Британска Колумбия, Калифорния, Франция, Швейцария и др.

За първи път във филм на MSP попада и сегмент, сниман в България – при това на монумента на Бузлуджа. Тайнствен, изоставен, навяващ спомени от една отминала епоха, ще го видим в съвсем различна от познатата ни светлина – превърнат се в игрална площадка за две от най- прогресиращите имена в ски-фрийстайла.

Колкото и да е странна тази локация за ски филм, тя изразява новаторството в тази индустрия – желанието да се излезе извън рамките на стандартното ски каране по пистите и курортите, което все повече се харесва на млади и по-възрастни.

Премиерата ще се проведе на 21-ви ноември 2016 г., понеделник, от 20:00 ч., в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК). Тя ще бъде и единствена прожекция в София, затова се заредете с билет навреме от мрежата на eventim, касите на НДК, както и бар Switch (под Моста на влюбените). Цена – 10 лв.

Първите 100 души, които влезнат в залата получават специален подарък от организаторите и генералния спонсор „Audi“ България – тениска “Ruin and Rose”.

Ще има и гигантско афтър парти в бар “Switch” – под Моста на влюбените, а за музиката ще се грижи FeeL (The Top Stoppers).

За още подробности следете публикациите за Събитието във Фейсбук

Билети онлайн на Eventim

Партньори:
Audi - България
Jägermeister
Boardshop
Dragon
Armada
Списание 360
Sportal.bg
Men.bg
peika.bg
Freeriderz
Freeski BG
SKI.BG
Switch

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL