SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. ски пътешествия : АПАРТХОТЕЛ ЛЪКИ БАНСКО***** Е ГОТОВ ЗА ЗИМАТА - 10 Ноември 2016 - 15:14

СКИ ХОТЕЛ. Има стандарти в ски туризма, които са утвърдени и основополагащи в устойчивото развитие на ски индустрията за страните издигнали в култ ски спорта и начина на живот. Главно място в този бизнес заема хотелиерството. Именно отличното хотелско настаняване и обслужване се смята за най-важния фактор задоволяващ очакванията на скиорите за една идеална ски ваканция. И ако в Алпите определението „перфектен ски хотел” е валидно за стотици хотели, то в България този суперлатив може да се отправи само към няколко.

От години наблюдаваме ситуацията в българските ски центрове и днес уверено може да споделим откровеното ни заключение, че перфектните хотели в бългаските ски курорти са единици. Един от тях е „Апартхотел Лъки Банско”. Този хотел доказа, че хотелиерството в българските планински центрове може да се развива всесезонно и устойчиво по всички световни стандарти, с най-съвременните възможности на конкурентни цени. „Апартхотел Лъки Банско”, както лично се убедиха екипите на SKI.BG, действително е 5 звезден ски хотел с всички удобства и обслужване на световно ниво.

Вижте официалното представяне на „Апартхотел Лъки Банско” и очаквайте още новости от SKI.BG за този забележителен ски хотел.

Модерен нов СПА център с био басейни, изискан италиански ресторант „Леонардо“, пакети с отстъпки,  закупуване на ски карти на рецепция и невероятно обслужване ще направят почивката Ви незабравима в „Апартхотел Лъки Банско”!

Банско е уникална зимна дестинация. Отлично оборудваният ски център, изграден с най-съвременни технологии,  перфектните условия за професионален и любителски спорт, с богато разнообразие от добре поддържани и обезопасени писти, правят курорта предпочитано място за зимна почивка. 

„Апартхотел Лъки Банско”е мястото, където ще намерите комфорт и грижи, които ще превърнат ваканцията Ви в щастливо и незабравимо преживяване.


 
Новият СПА&Уелнес център на хотела, който ще бъде открит на 20.12.2016 г., наистина е уникален, защото комбинира най-модерните технологии с грижата за тялото и здравето.

В СПА центъра ще можете да ползвате био басейни, пречиствани без хлор, солен басейн със соли от Мъртво море, а в снежната стая ще бъдете посипани с естествени снежинки. Единствено в СПА центъра на хотела ще се предлагат апликации с лечебна кал от Кюстендил, както и различни терапии с микронизирани водорасли и соли от Мъртво море. Тези специални процедури ще се извършват върху водно легло, което има още ред други функционалности като индивидуална парна баня, душ Виши, хромотерапия.

 
 
Друга новост е модерната вана за хидротерапии, комбинираща перлен, вихров и тангенторен масаж, с която ще се извършва зонален и цялостен подводен масаж на тялото.

Хитовият италиански ресторант „Леонардо“ впечатлява не само с изискания си интериор, но и с топлината на камината и вкусните ястия по оригинални италиански рецепти.

Класическият ресторант „Ле Бистро“ е не по-малко привлекателен с богата си селекция вина и акцент върху био продуктите и здравословното хранене.

Уникална е възможността да се насладите на белите писти на Банско с подсигурен редовен безплатен трансфер от „Апартхотел Лъки Банско” до първата станция на лифта на всеки 15 минути и съботно-неделни трансфери директно до пистите, както и да имате на разположение безплатен ски гардероб с подгреватели за ски обувки. Цените за ски оборудване и обучение са преференциални за гости на хотела.

Лъки Банско е хотелът, където можете да си закупите ски билет директно на рецепция, без опашки, излишни нерви и загуба на време.

От 12.01.2017 г. в апартхотел Лъки Банско ще работят и първите за курорта ескейп стаи за деца и възрастни. Децата ще се връщат във времето на фараоните в Египетската стая, а за по-големите са предвидени хакерски загадки.

От началото на декември професионални детегледачки ще се грижат за малките палавници, зада могат родителите им пълноценно да спортуват и почиват.

Зимата е един прекрасен сезон, особено ако откриете най-подходящото за Вас място и се възползвате от специалния пакет „Семейна ски ваканция”, с включени отстъпки от 15% до 30%  според броя на нощувките в хотела.

Апартхотел Лъки Банско*****
Телефон:02 806 61 78; 0879 111 222
e-mail:reservations@luckybansko.com
www.luckybansko.com


 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL