SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : Гледайте БГ премиерата на "TIGHT LOOSE" в столичния МОЛ Paradise center - 17 Ноември 2016 - 19:13
Елате на 28 ноември 2016 г. от 20:30ч. в кино салон Cinema City Bulgaria

КИНЕМАТОГРАФИЯ. Температурите падат, върховете на планините лека-полека побеляват и както се казва в един наш любим сериал „Winter is coming”. Всички вече тръпнем в очакване на новия сезон, следим прогнозите, подготвяме екипировката, снабдяваме се с нова и броим дните до първото качване на ски, сноуборд или дори на шейна. И тъй като ни се иска зимата вече да е тук, изпревараме времето и се пренасяме един сезон напред с премиерата на новия ски/сноуборд филм “TIGHT LOOSE” от продукцията Teton Gravity Research.

За трета поредна година небезизвестният фрийстайл скиор Станислав (Тони) Черешаров и неговия сплотен екип имат възможността да ви представят новите проекти на момчетата от TGR. Както се вижда, това започва да се превръща в традиция, но по-голямата новина тази година е, че самата продукция празнува своя 21-ви рожден ден! Както повечето от вас знаят, на запад това е доста важно число и навършването му винаги е съпроводено с грандиозно празнуване. Именно на това е посветен и новият им филм!

За всички нас гледането на такъв филм винаги е уникалнo изживяване, точно затова Тони (или "Ставри", както мнозина го знаят:) е избрал и най-подходящото място за целта, а именно кино салон Cinema City Bulgaria в столичния лъскав МОЛ Paradise center. Огромният екран и перфектното озвучаване директно ще ни пренесат по склоновете на Alaska, Jackson Hole, Squaw Valley и дори India.

Добрите новини не спират до тук! След края на прожекцията идва време за награди, подсигурени от нашите партьори:

- Часовник G-SHOCK CASIO SHOP - CASIO SHOP - Оторизиран Търговец на CASIO

- Уикенд за двама в к.к Пампорово – Мечи Чал Pamporovo

Билети за прожекцията може да намерите тук:
cinemacity.bg/showFeatInfo?featureCode=2016S2R

Дата: 28 ноември 2016 г.
Начало: 20:30 ч.

За финал на всичко, както традицията повелява, най-запалените фенове ще продължат купона с молебен за сняг в бар Switch, подкрепен с яка тематична музика от небезисвестния меломан / фристайлър / фрирайдър Dancho Армадата, както и с много трикове на сухо, свежа компания и разбира се, поддържащите доброто настроение и питиета.

Организаторите благодарят на своите спонсори, медийни партньори и всички замесени и по-специлано на:

Pamporovo
CASIO SHOP - Оторизиран Търговец на CASIO
Scott Bulgaria
Cinema City Bulgaria
Freeski BG
Switch
SKI.BG
BEFSA
360°

За допълнителна информация следете и Фейсбук събитието за БГ кино премиерата на "TIGHT LOOSE" на TGR.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL