SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : WORLD SKI TEST 2017/2018 SILVRETTA MONTAFON - 09 Април 2017 - 19:26
Der WorldSkitest - schwarze Modelle - bunter Testermix - objektive Ergebnisse

WST2018 - СВЕТОВЕН СКИ ТЕСТ 2017/2018 - СИЛВРЕТА МОНТАФОН, ФОРАРЛБЕРГ, АВСТРИЯ. За втори път, след 2014 г., австрийският топ курорт Силврета Монтафон във федерална провинция Форарлберг беше домакин на Световния ски тест 2017/2018. От 4-ти до 7-ми април 2017 г. пъстра палитра от активни и бивши професионални състезатели по ски, журналисти скиори от местни и чуждестранни медии за зимни спортове, както и множество хоби скиори ентусиасти от всички възрасти и нива на владеене на ските, общо над 300 човека, изпробваха в Силврета Монтафон моделите ски за следващия зимен сезон 2017/2018.

Първите два тест дни, 5-ти и 6-ти април 2017 г., бяха изпълнени с приятни емоции, независимо от гъстата мъгла, обгърнала от сутрин до вечер целия курорт, и разбира се се състоя едно много професионално тестване на ските от звезди и легенди като олимпийския и световен шампион Марио Мат, световния шампион Манфред Прангер и най-новата световна шампионка Никол Шмидхофер от Австрия, швейцарската топ скиорка от Световната купа Фабиен Сутер, легендарния олимпийски шампион Фриц Щробъл, който през декември 2016-та откри новия ски сезон в Банско, двойния световен шампион Михаел фон Грюниген от Швейцария, двукратния сребърен медалист от Паралимпиада Матиас Ланцингер и още много други местни и чуждестранни про скиори, както и множество представители на ски медиите от цял свят, включително Владислав Георгиев и Ясен Георгиев - собственици и главни редактори на българската професионална медия за ски и борд спорт WWW.SKI.BG и списанието за активен спорт СКИ&БОРД.


World Ski Test organizer Mr. Gerhard Brueggler


Fabienne Suter (SUI)


Manfred Pranger


Mario Matt


Nicole Schmidhofer


Michael von Grünigen


Matthias Lanzinger


Fritz Strobl


Peter Marko, GF Silvretta Montafon


Raimund Koehler, Silvretta Montafon

Третият и последен ден на #WST2018 беше наистина най-добрият, с много слънце, брилянтно синьо небе и много усмихнати лица. Този ден беше специално заделен за най-младите скиори, но имаше възможност също така и за изпробване на някои други от ски категориите.


SIVEN at World Ski Test 2017/2018 Silvretta Montafon

Както лично организаторът на Световния ски тест Герхард Брюглер обясни специално за потребителите на SKI.BG, всички резултати от ски теста ще бъдат обработени и обобщени и ще бъдат налични за вас в началото на следващия зимен сезон. Затова бъдете на линия и следете новините на WWW.SKI.BG !!!


World Ski Test organizer Mr. Gerhard Brueggler

Разширен репортаж и още много екшън фотография очаквайте скоро тук на WWW.SKI.BG !!!

Специални благодарности на #WorldSkitest #SilvrettaMontafon #SporthotelSilvrettaMontafon #SIVEN #AirKona

SKI.BG
09 април 2017

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL