SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг алпийски ски новини : Fibank награди Камен Златков - 08 Юни 2017 - 13:10

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българската федерация по ски (БФСки), награди днес младата ни надежда в алпийските ски Камен Златков. Националът завърши сезона на най-висока позиция в световната ранглиста на слалом от времето на легендата в българските ски Петър Попангелов. Камен ще започне новия сезон от 56-та позиция. Чекът бе връчен лично от Васил Христов, Изпълнителен директор на Fibank.


Васил Христов връчва чека на талантливия Камен Златков 

„За нас от Първа инвестиционна банка подкрепата на българските спортни таланти е мисия. Щастливи сме, че и ние можем да допринесем за тяхното развитие и утвърждаване на спортната сцена, заяви при награждаването Васил Христов.

От банката пожелаха на Камен и много нови успехи, и изразиха увереност, че големите победи и постижения пред него тепърва предстоят.

От своя страна младият спортист изказа благодарност за подкрепата и оказаното доверие от Fibank.

"Това класиране в ранглистата на ФИС ще ми позволи да имам добра стартова позиция през новия сезон, както в Световната купа, така и на олимпиадата в Пьонгчанг. Целта ще ми е да влезна в топ 30 на слалом за Световната купа, както и да заема място сред най-добрите 30 на Олимпиадата", коментира Камен Златков. 

Пламен Вълков
пресаташе на БФСки
08 юни 2017 г.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL