SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Ново AUDI чака "ловците на съкровища" в Банско за откриването на ски сезона - 07 Декември 2017 - 14:58
Гедина и Жирардели са официалните гости, „Открий златото в лифта“ ще зарадва 250 човека със златни монети и други атрактивни награди

ОТКРИВАНЕ СКИ СЕЗОН 2017/2018 БАНСКО. Чисто ново „Ауди“ A3 ще може да си спечели един от участниците в поредното издание на играта „Ловци на съкровища“ на старта на ски сезон 2017/2018 в Банско на 16-ти декември 2017 г. Михала Филева ще изнесе концерт за феновете, а водещ на шоуто както винаги ще е Део.

Това стана ясно по време на днешната пресконференция в зала Родина на Националния стадион "Васил Левски" в София, в която участваха кметът на Банско Георги Икономов, маркетинг мениджърът на ски зона "Банско" Иван Обрейков и генералният мениджър на „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско“ Наталия Каширская.

Поредната голяма звезда, която идва в курорта, е спускач №1 на Италия за всички времена Кристиян Гедина. Той и 5-картият носител на Световната купа Марк Жирардели ще имат свои отбори, които ще се състезават във „Влез в отбора на шампиона“. 40 късметлии ще могат да попълнят тимовете на звездите. Регистрацията вече върви на сайта на курорта, а и в деня на откриването също ще може да се записват.

Новата игра „Открий златото в лифта“ пък ще зарадва гостите на курорта със златни монети и други атрактивни награди. Първите 1000 клиента, закупили карта за кабинковия лифт, ще получат и скреч карта, с която могат да спечелят една от страхотните награди: 3 броя златни монети, 10 броя артикули от Maxsport и 200 броя коктейли.

Тържественото откриване ще е в 18:00 часа на площада в Банско в присъствието на официалните гости Кристиян Гедина и Марк Жирардели. После ще има концерт на Анелия и тържествена заря.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL