SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Държавното първенство по ски за журналисти ще е на 15 и 16 февруари в Пампорово - 29 Януари 2008 - 20:07
На 3-ти февруари ще има ски състезание за Купа "Явор" край Сливен

София. Държавното първенство по ски за журналисти ще се състои на 15 и 16 февруари (петък и събота) в Пампорово, съобщи за Агенция "Фокус" председателят на Българския ски клуб на журналистите Борислав Костурков. На пистата под връх Снежанка колегите - мъже и жени, в три възрастови групи –до 45 г., 45-55 г. и над 55 г., ще премерят сили в гигантския слалом за наградите на „Спорт Депо”. За първи път се предвижда да се състоят и демонстративни състезания на сноубордисти.
Право на участие в първенството, организирано от Българския ски клуб на журналистите (БСКЖ) и „Пампорово" AД, имат работещите в журналистическите отдели или членове на ръководствата на медиите, а така също техните издатели.
„Пампорово-2008” стана възможно благодарение на съдействието на фирмите М-Тел, „Спектър Нет” и застрахователната компания „Кю Би И – България”. Допълнителна информация и записване по имейла на БСКЖ – club@scij-bg.org или на тел. 0888 – 99 05 73 при г-жа Елена Гюрова. Краен срок – 5 февруари (вторник).

Агенция "Фокус"
29 януари 2008, 12:54

На 3-ти февруари започва ски-състезание за Купа "Явор" край Сливен

Сливен. Традиционното ски състезание за Купа „Явор” ще се проведе край Сливен в неделя, 3-и февруари, съобщава радио "Фокус" - Сливен. На старт ще застанат момичета и момчета, юноши и девойки във всички възрастови групи. Те ще премерят сили по отлично подготвеното трасе на пистата в местността „Даулите”. Състезателната отсечка ще бъде измината в два манша. Награди ще има за победителите, както и за най – малкия и най – възрастния участник в проявата.

Агенция "Фокус"
29 януари 2008, 12:28

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL