SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Държавното първенство по ски-алпинизъм - индивидуално се проведе на Картала - 11 Февруари 2019 - 15:46

СКИ АЛПИНИЗЪМ. В неделя в районa на Картала в Рила се проведе Държавното първенство по ски-алпинизъм, на което бяха излъчени шампионите в индивидуалната дисциплина. Условията в планината бяха много добри - слънце, достатъчно сняг, а неработещите този сезон ски съоръжения ни осигуриха "частен курорт".


Победителите при мъжете: 1. Никола Калистрин 2. ИванГеров 3. Антони Диков, снимка: Петко Тотев

Никола Калистрин продължава да печели убедително състезанията в този спорт у нас и прибави трета титла за този сезон към колекцията си. Ивона Михайлова след кратко отсъствие от състезанията е отново шампионка при жените. Състезателите на СК "АлПиринСки", Банско спечелиха 5 от 6-те медала на Държавното първенство и са убедителен лидер при клубовете.


Победителките при жените: 1. Ивона Михайлова 2. Петя Тотева 3. Мария Николова, снимка: Петко Тотев

Беше много приятно да видим участници от Русе и Варна, силно присъствие имаше и от членове на БАССЕС, този път с по-тесни и леки ски :)

Наградният фонд за победителите беше осигурен от ф-ма Пик3000, магазин "Алпи", магазин "Намасте" и магазин "Адвенчър", благодарим на Петко Тотев, Ани Пенчева, Борислав Димитров, Велислав Велков за предоставените награди!

БФКА
11 февруари 2019 г.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL