SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Радослав Янков към Владо Илиев: Ти го заслужаваше много! Българите можем! - 14 Март 2019 - 09:36
Дафовска: Не мога да опиша емоциите, благодаря на всички от екипа

БИАТЛОН. Най-добрият български сноубордист Радослав Янков поздрави Владимир Илиев за среброто му на световното първенство по биатлон в Йостерсунд (Швеция). Вчера троянецът се класира втори в индивидуалния старт на 20 км и завоюва първия в историята на родния мъжки биатлон медал от шампионат на планетата.


Първи български медал при мъжете от Световно първенство по биатлон!

“Ти го заслужаваше много! Българите можем!”, написа Радослав Янков на профила си във “Фейсбук”.

Sportal.bg
14 март 2019 | 09:12

Дафовска: Не мога да опиша емоциите, благодаря на всички от екипа

Президентът на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска не успя да намери думи, с които да опише радостта си от грандиозния успех на Владимир Илиев. В сряда троянецът, който на 17 март навършва 32 години, спечели сребърен медал в индивидуалния старт на 20 км на световното първенство в Йостерсунд. Олимпийската шампионка от Нагано’98 благодаря поименно на всеки от екипа, който седи зад това историческо отличие за мъжкия ни биатлон.

“Не може да се опишат емоциите, които преживяхме по време на състезанието. Огромна благодарност на Владо, треньорите Захаров и Панков, невероятния ни ваксмайсторски екип начело със Сашо Младенов, Краси Стоилков, Боби Петров и първата жена ваксмайстор Стефка. Дадоха всичко от себе си за този успех, поздравления и за Митко Герджиков!”, написа Дафовска във “Фейсбук”.

Sportal.bg
14 март 2019 | 09:30

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL