SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : 600 ветерани показаха в Чепеларе, че за ските няма възраст - 01 Април 2019 - 23:22

Чепеларе беше домакин на 41-вото Държавно първенство по ски за ветерани. В състезанието взеха участие близо 600 състезателя от водещи клубове в страната, разделени в 20 възрастови групи /10 мъжки и 10 женски/. Ветераните се състезаваха в две дисциплини – ски алпийски – гигантски слалом и ски бягане. Отборът от града – домакин – СК „Ветерани Рожен“ – Чепеларе участва в шампионата със 72 състезателя и завоюва първо място в крайното отборно класиране.

Състезателите бяха на възраст от 30г. до 75+ при жените и от 35г. до 80+ при мъжете. Състезанието се организира от Българска Мастърс Федерация, с подкрепата на Община Чепеларе и „Пампорово“ АД.

Кметът на Чепеларе Славка Чакърова уважи гала-вечерта на състезателите и поздрави всеки един от тях за достойното му представяне, а самата тя бе удостоена с благодарствен плакет за оказанато съдействие при организирането на Държавното първенство.

Специален поздрав към всички участници в това невероятно състезание, поднесоха самодейците от Фолклорен ансамбъл „Орфей“ при НЧ „Родопска искра 1880“.

Официалното класиране ще бъде публикувано на страницата на Община Чепеларе.

Actualno.com
01.04.2019 22:49

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL