SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. световни ски новини : Линдзи Вон по бански в нова гореща фотосесия за Sports Illustrated - 10 Май 2019 - 16:33
Това е третото представяне на Кралицата на скоростта в специалното Swimsuit издание на култовото американско спортно списание

ГОРЕЩО. След като през февруари 2019 г. една от най-успешните ски състезатели в историята Линдзи Вон обяви, че слага край на кариерата си, феновете ѝ посърнаха. За тяхна радост олимпийската шампионка в спускането от Ванкувър 2010 обаче въобще не мисли да се скрива от медийното пространство.

Доказва го и с последната си гореща фотосесия за престижното американско спортно издание "Спортс илюстрейтед", която не може да бъде пропусната. Снимките в нея са направени на плажа на Пуерто Ваярта, курортен град в Мексико, на брега на Тихия океан, а бившата ски състезателка е просто ослепителна. Тя сменя няколко чифта бански. Всеки от тях подчертава тялото ѝ, изваяно след дългите години тренировки и успешни състезания по ски пистите, съобщава bTV.

Това е трета фотосесия на Вон за списанието. Тя дебютира на страниците му през 2010 г. със снимки на снежен фон. През 2016 г. пък се появи на страниците му само по... бодипейнт.

"Забавлявах се много, екипът ме накара да се чувствам комфортно в кожата си, дори когато белезите ми бяха на показ. Всъщност обичам да ги показвам, защото това съм аз, това е моят път. Не искам да ги прикривам, защото те са част от мен, от моето израстване. Дават ми увереност", заяви Вон, която по време на състезателната си кариера често страдаше от тежки контузии.

Визиите за фотосесията спират дъха и освен останалото показват и най-новите тенденции при дамските бански костюми.

по материал на
Нели Делчева / life.dir.bg
11:17 | 10 май 2019
Photos © Walter Chin / Sports Illustrated
Swimsuits by JADE SWIM, AExAE Swim, FAE Swim, beijobaby, TRIANGL, Lybethras, Beach Bunny, Haus of PinkLemonaid and Monica Hansen Beachwear

Find more about Lindsey Vonn on Her Third SI Swimsuit Photoshoot and Life After Retirement at si.com

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL