SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. БФСки новини : Президентът на БФСки награди известни ски деятели по случай техни кръгли годишнини - 29 Октомври 2021 - 15:36

БФСКИ. Едни от най-известните деятели на зимните спортове в България бяха отличени за навършване на кръгли годишнини през 2021 г. Това стана след заседанието на Управителния съвет на федерацията. Лично президентът на БФСки Цеко Минев връчи плакетите на Пепа Мицева - алпийски ски (60 г), Симеон Калчев - алпийски ски (80 г), Валентин Стефанов - алпийски ски (60 г) и Виктор Жеков - сноуборд (60 г). Заради противоепидемичната обстановка сега бяха наградени само част от юбилярите. Останалите се надяваме да бъдат отличени в края на състезателния сезон 2021/22.

„Вие сте основни стълбове в развитието на българските ски и сноуборд, заяви Цеко Минев при връчването на призовете. – Благодарение на вас нашите скиори и сноубордисти имат тези успехи".

Според доайена Симеон Калчев най-важното в момента е да се работи екипно за доброто на българските ски и да няма разделение.

„Много съм щастлив, че успях да проправя път на наши специалисти и колеги от федерацията да участват в подготовката на последните 2 зимни Олимпиади, а и на предстоящата в Пекин през февруари", сподели по време на награждаването Валентин Стефанов.

Виктор Жеков беше категоричен, че успехите ни в сноуборда са част от сбъднатите му мечти.

Пламен Вълков
пресаташе на БФСки

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL