SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. световни ски новини : Сноуборд слоупстайл за мъже - 07 Февруари 2022 - 12:26

ОЛИМПИАДА, СНОУБОРД СЛОУПСТАЙЛ. 7 февруари 2022 г., ZHANGJIAKOU, Китай (AP). Макс Парот от отбора на Канада спечели златния медал на Олимпийските игри 2022 в дисциплината сноуборд слоупстайл за мъже, Йиминг Су от отбора на Китай спечели сребърния медал, а Марк Макморис от Канада бронзовия в гореща битка разиграла се на мега фристайл парка Жанджиаку, Китай.

Олимпийските съдии по сноуборд са обект на проверка за оценката им в ръна за златния медал на канадския слоупстайлер Макс Парот.

Изглежда, че Парот се хвана за коляното си вместо за дъската по време на един от своите трикове, грешка, която вероятно щеше да му струва достатъчно точки, за да не достигне първото място.

Съдиите отбелязаха маневрата, сякаш той грабна дъската, измествайки го леко пред Су Имин от Китай, въпреки че Су изпълни най-големия трик в състезанието.

Водещият служител на съдийската комисия каза пред уебсайта за сноуборд Whitelines, че на съдиите не са били предоставени повторения или снимки на някои от ъглите, които се показват в социалните медии след състезанието.

по матрериал на ЕДИ ПЕЛС, AP

 

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL