SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : СВЕТОВЕН ДЕН НА СНЕГА 2023 ще има на Витоша тази неделя 15 януари 2023 - 10 Януари 2023 - 16:14
WORLD SNOW DAY

СВЕТОВЕН ДЕН НА СНЕГА, WORLD SNOW DAY SOFIA 2023. С удоволствие каним всички приятели на SKI.BG, всички почитатели на снега, на зимата, на зимните спортове и на спортуването и движението навън в планината, да посетят празника World Snow Day / СВЕТОВНИЯ ДЕН НА СНЕГА СОФИЯ 2023, който ще отбележим по традиция в неделя, 15-ти януари 2023 г., на Витоша!

Поради пълната липса на снежна покривка в град София и тази година събитието ще се проведе на територията на близката Витоша планина със свободна програма предвид необичайно безснежния януари дори в планината.

Кога: 15 януари 2023 г. (неделя), начало 11:00 ч., край 14:00 ч.

Къде: Писта за ски бягане при хижа Сълзица и Витоша Спортна база "Alexander Logistics" , Витоша планина

Какво: Предвиждат се разнообразни спортни занимания и игри на снега – Безплатни уроци по ски бягане за деца и възрастни, водени от професионални инструктори по ски бягане; Открита тренировка по ски бягане; Атрактивни демонстрации; Ходене със ски; Ходене със снегоходки; Пързаляне с шейни; и много други...

Предвид изключително тънката снежна покривка дори високо в планината, е възможно условията на ски писта Сълзица да не са подходящи и дори изобщо да не позволяват провеждането на уроците по ски бягане, откритата тренировка и ски демонстрациите! Независимо от това времето ще е чудесно за разходка в планината. Очакваме Ви!

Следете Фейсбук събитието на SKI.BG за актуална информация и извънредни промени в програмата за провеждането на Световния ден на снега София 2023!

https://fb.me/e/49AaWSwhU

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL