SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Първият кръг от Регионалния шампионат Банско се отлага за 16-ти януари 2011 г. - 05 Януари 2011 - 17:23

АЛПИЙСКИ СКИ. Поради лоши метеорологични условия и липса на достатъчно сняг по пистите в ски център Банско, организаторите на Регионалния шампионат Банско - купа "Борислав Мавриков" са решили да преместят провеждането на първия кръг от шампионата /планиран за 08.01.2011 г./ на 16.01.2011 г. при същата програма.

Заявки за участие на състезатели, както и запитвания относно организацията на шампионата като цяло могат да бъдат изпращани на е-mail: race @ ulenski.com с краен срок 14.01.2011 г.

За повече подробности относно шампионата моля следете актуалната информация в официалния сайт на организаторите от ски клуб "Юлен" www.ulenski.com

По отношение на заявките организаторите уточняват че, всеки клуб може да участва с неограничен брой състезатели, като е необходимо да се посочат по двама състезатели от всяка възрастова група, които да участват в жребия в първа група. Всички останали ще бъдат теглени във втора група.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL