SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Гответе се за Пампорово Фрийстайл Оупен - 15 Февруари 2011 - 17:36

ФРИЙСТАЙЛ. На 25-26-27, Февруари ще се проведе второто издание на Пампорово Фри Стайл Оупен. Тази година, за разлика от миналата, основните събития ще са две - Биг Еър и Халфпайп, с допълнителен демонстрационен рейл сешън, който при подходящи условия ще се проведе по време на партито по откриването на състезанието.

За състезанието ще бъде открита предварителна форма за записване на участници на официалния сайт на организаторите www.snowboardbg.net. Регистрацията на участниците ще стартира от 14-ти Февруари и ще приключи на 24-ти в 23:59 вечерта. Поради големия интерес миналата година и огромното количество участници, тази година няма да се извършва допълнителна регистрация на място, на състезатели и отбори, които не са си пуснали предварително електронна заявка за участие.

Програмата започва от петък, когато са откритите тренировки, техническата конференция и откриване. В Събота ще се проведат квалификациите за Халфпайп и Биг Еър съответно до обяд и ранния следобед. Гвоздея на програмата е финала на Биг Еър същия ден вечерта на изкуствено осветление. На следващия ден по обяд ще се проведе и финала на Халфпайп и официалното награждаване на победителите. Подробна програма по часове ще бъде изпратена на всички регистрирани състезатели и отбори, като също така ще бъде публикувана на snowboardbg.net три-четири дни преди самото състезание.

Освен състезателната програма, в трите дни на събитието са предвидени и 3 партита, (за откриването, голямото парти на ивента в събота вечер и парти по закриването). На партитата ще свирят DJ Phase One (sleep walking’s) DJ MK (ново изгряващо име на родната хаус сцена) DJ Johny (подгряващ на редица големи партита и събития, познат с умелото си миксиране на нови денс хитове и класически олд скул :) . Към тези партита можем да добавим и една от основните атракции, а именно присъствието на Тийм райдъри от основния партньор на събитието Бъртън, които преди официалното награждаване ще направят демонстрация за всички зрители на Биг Еър-а в неделя.

Състезанието отново е с награден Фонд 2400 лв. в кеш, подсигурени от основния спонсор Монстър Енерджи. Като освен паричните награди ще има и още много изненади за призовите места на отделните уреди.

На 12-13 ти Февруари на официалния сайт на организаторите, както и на официалния сайт на курорта Пампорово www.pamporovoresort.com са пуснати няколко промоционални пакета за всички желаещи да присъстват на състезанието, които ще дават възможност да се комбинират настаняване+лифт карта+ хранене, само настаняване, както и различни нива на комфорт на хотелите, съответно и за различни финансови възможности.

За повече информация следете от 12-ти сайта на състезанието, където освен всичко около регистрацията ще се публикува и актуална информация за снежната покривка, състоянието на уредите, кога ще бъдат отворени за предварителна подготовка на състезатели, както и за свободно каране от всички желаещи. На сайта на Пампорово следете за актуални промоции не само за състезанието, но и за предходните уикенди, през които Фън Парк Пампорово ще работи за свободно каране, като част от парка е и халф пайпа, както и 2 скока 2 рейла, 1 ПВЦ, 2 бокса, с възможни 2 различни линии за серия.

Сдружение "Свободно Европейско Общество"
15 февруари 2011 г.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL