SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : www.skibg.com стартира новия раздел ски WALLPAPERS ! - 06 Юли 2005 - 00:34

Галерията съдържа великолепни авторски кадри от българските планини и ски състезания. Специално внимание е отделено и на българските ски състезатели. За феновете са публикувани wallpaper-и с някои от най-известните български национали. Потребителите имат възможност да избират между две резолюции на изображенията 1024х768 и 800х600 пиксела. За начинаещите потребители е обяснено как да инсталират избраното от тях изображение на своя десктоп.

<< Вижте тук всички ски WALLPAPER-и !

www.skibg.com ще продължи допълването и разширяването на раздела ски WALLPAPERS с кадри основани на темата "СКИ в България" и "БФСки"!

Нашите FREE desktop wallpapers са оптимизирани за екрани с резолюция 1024x768 и 800x600 пиксела. Повечето от тях могат да се използват и за екрани с резолюция 1280x1024 пиксела. Изберете wallpaper и кликнете на съответния линк с желания от вас размер за да изтеглите пълноформатното изображение. За да го инсталирате на вашия desktop кликнете с десния бутон върху изтегления пълноформатен wallpaper и изберете от падащото меню командата "Set as Background".

Всички изображения са предназначени единствено за лична, некомерсиална употреба! Комерсиалното им използване и разпространение в каквато и да е форма е ЗАБРАНЕНО! Ако желаете да използвате някои от изображенията за друга цел, моля свържете се с нас.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL