SKI.BG > SKI in Bulgaria - http://www.ski.bg

. news BFSki : Преизбраха Цеко Минев за председател на БФСки - 10 May 2018 - 15:13
Общо събрание на БФСки 2018

БФСКИ ОБЩО СЪБРАНИЕ 2018. Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха единодушно г-н Цеко Минев за нов 5-годишен мандат начело на БФСки. За г-н Минев, който ръководи федерацията от 2003 г, това ще е четвърти пореден мандат.

В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар г-жа Пепа Мицева, беше приет отчетът на УС за 2017-а година. Единодушно беше гласуван и годишният счетоводен отчет на федерацията за 2017 г. и докладът на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период.

След избора с пълно мнозинство на нов председател и управителен съвет на БФСки беше приета и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 млн. лв. По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат осигурени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права. Направени също така бяха и промени в Устава на федерацията.

"Надявам се, че след като аз и целия Управителен съвет получихме пълно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората вярват в това което правим, коментира след избора г-н Минев. - В следващите години сме решили да обърнем много по-голямо внимание на клубовете с които да работим, за да решим максимално бързо техните проблеми. Основният пред тях е инфраструктурата, за да могат техните състезатели да има къде да тренират. Националните отбори вървят по правилния път и мисля, че ще продължим така".

Пламен Вълков
пресаташе на БФСки
10 май 2018 г.

 [xt] ski

Return

Powered by [xt] , PHP & MySQL