SKI.BG > SKI in Bulgaria - http://www.ski.bg

. bg ski news : M-Tel Beach Masters 2011 в София - 23 June 2011 - 18:33
Велики имена в спорта откриха тазгодишното издание на българския турнир по плажен волейбол

ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ (SKI.BG) -- Съзвездие от големи шампиони откри турнира по плажен волейбол M-Tel Beach Masters в София. Състезанието е първото от веригата за 2011 г. и ще определи шампионите на България за годината.

На централния пясъчен корт, изграден пред билетния център на НДК, ентусиазираната публика аплодира председателя на БОК г-жа Стефка Костадинова, олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова, гимнастическото чудо Йордан Йовчев и легендата на футбола Христо Стоичков.

Заедно с изпълнителния директор на М-Тел г-н Андреас Майерхофер, изпълнителния директор на Порше БГ г-н Томас Рушицка и председателя на комисията по плажен волейбол към БФВ г-н Милко Багдасаров, те дадоха старт на провеждащия се за пета поредна година турнир M-Tel Beach Masters.

ВИЖТЕ УНИКАЛНИТЕ ФОТОГАЛЕРИИ НА SKI.BG ОТ ОТКРИВАНЕТО И ПЪРВИЯ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ДЕН !!!

M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 1
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 2
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 3
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 4

„Поздравявам организаторите на това прекрасно събитие и пожелавам успех на всички участници“ - каза в приветствието си г-жа Стефка Костадинова. Олимпийската шампионка и световна рекордьорка на скок на височина добави, че ще е щастлива да види сред участниците в M-Tel Beach Masters бъдещи медалисти от най-големите първенства. Г-жа Костадинова изрази и изключителната си благодарност към М-Тел за подкрепата на компанията като партньор на БОК.

„За М-Тел подкрепата на спорта е част от социално-отговорната политика на компанията, защото развитието на спорта допринася за развитието на обществото“ - каза от своя страна г-н Андреас Майерхофер.

След като поздрави всички свързани с турнира, Христо Стоичков асистира на Стефка Костадинова при изпълнението на символичния първи сервис. За радост на публиката Ицо изпълни и няколко начални удара с легендарния си ляв крак.

Турнирът M-Tel Beach Masters ще се проведе от днес (23-ти юни 2011 г.) до неделя (26-ти юни), когато са финалите за мъже и жени. Входът на трибуните за публика е напълно свободен!

ВИЖТЕ ИЗБРАНИ ФОТОГРАФИИ ОТ ОТКРИВАНЕТО И OT ПЪРВИЯ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ДЕН на M-Tel Beach Masters 2011 !!!

ВИЖТЕ УНИКАЛНИТЕ ФОТОГАЛЕРИИ НА SKI.BG ОТ ОТКРИВАНЕТО И ПЪРВИЯ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ДЕН !!!

M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 1
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 2
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 3
M-Tel Beach Masters 2011 ФОТОГАЛЕРИЯ 4

Повече на турнира на www.mtelbeachmasters.com

При използване на текст и/или фотография от www.ski.bg, задължително цитирайте източника WWW.SKI.BG !

 [xt] ski

Return

Powered by [xt] , PHP & MySQL