SKI.BG
     Събота, 29 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Elk2

Изпратено: 24-01-2011 22:03:57
Наем на ски в Австрия

Каним се да ходим на ски в Австрия. Нямаме собствени ски. Дали по-добре да взимаме ски под наем в курорта или направо да купим втора употреба? Някой може ли да сподели информация за цените на ски втора употреба в Австрия?

Автор: Georgo

Изпратено: 29-01-2011 21:23:12
Здравей,цената на ски екипировка  под наем "VIP" което включва ски топ модел,обувки топ модел и щеки за една седмица започват от 120 евро и достигат до 150 евро в различните магазини
Автор: vells

Изпратено: 26-01-2011 18:46:43
Колегата явно не е ходил в Австрия,когато си намери ски за 300 евро ,нека се обади.Цените на качествените ски  са не по-малко от 500-600 евро,като  топ моделите стигат до 1000-1200.Цена на наемане-25-40евро;цена на ски пакет-25евро
Автор: jas

Изпратено: 26-01-2011 12:27:27
По принцип, цената на ски комплект под наем в Австрия е по-висока от предложенията в България. В Австрия  стойностите на екипировката са подобни като в България, но са в евро. Така там е винаги двойно по-скъпо.

Цената на екипировка под наем в Австрия зависи от курорта. В някои ски центрове, където има голяма конкуренция между ренталните центрове цените са по-ниски в сравнение с по-отдалечени места, където цената на комплект може да започва от 40 евро на ден. За всеки допълнителен ден получавате отстъпка от дневната цена. Има и пакетни цени, включително и семейни в комплект с лифт картата, които още повече намалят цената. Последното може тотално да обезмисли носенето на екипировка от България. Хората които отсядат в някои 4 и 5 звездни хотели могат да използват безплатния гардероб на хотела или индивидуалните пакети които предлага. За повече информация попитайте вашия туристически агент.

Ако наемате ски екипировка в Австрия, първо спазвайте часовете за връщане, за да не ви таксуват допълнително още един ден. Второ, ако искате да спестите от наема, плащайте кеш, а не с карта, тогава в някои магазини ползвате допълнителна отстъпка. Основните центрове за наем на ски екипировка в Австрия работят под марките INTER SPORT и SPORT 2000, но има и много други независими магазини.

Относно наема на ски обувки от хора с проблемни стъпала и любители на най-твърдите версии, препоръчвам да си вземат личните ски обувки от България. В някои ски курорти може да се окаже много трудно да намерите ски обувки, които да са ви удобни, което само ще влоши впечатленията ви от почивката.

Не мога да коментирам покупката на екипировка втора ръка.

Препоръката ми е, ако не пътувате със самолет и не ви се плаща допълнително за транспорта на ските /повечето авиокомпании таксуват ски екипировката отделно/, вземете си ски и ски обувки от България. Успех!   
Автор: BBB

Изпратено: 25-01-2011 13:55:46
Сега остава да предложиш на човека една "неустоима оферта" и ще падна от смях. 
Автор: 5-ko

Изпратено: 25-01-2011 13:07:01
BBB аз съм  един  от  онези търгаши и ще ти поясня нещо за да не пишеш глупости!
От всичко което си написъл,вярно е само това ,че ските наистина се предлагат навсякъде!Но не пси споменал ,че цената не слиза под 20 евро на ден!
Второ,никой не ги предлага  на килограм в краят на сезона Затова ,преди да напишеш  нещо,не е лощо да прочетеш или отидеш на место и разбереш как стоят нещата!
Автор: BBB

Изпратено: 24-01-2011 23:39:10
Ски втора употреба в Австрия е все едно петролен магнат да кара лимузината си с мазут. Цените на новите, които са рейс репликата се връзват на 300 Ойро. Предлагат се буквално на една ръка разстояние на където и да се обърнеш.  Ако идеята е да не влачите от БГ, то тогава категорично най-удобното е от гардероб. Има ги на всяка по-голяма станция на лифта. Топ модели от последния сезон. После се разпродават на килограм на разни търгаши, тип стадион Юнак "две за левче" 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре