SKI.BG
     Събота, 29 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: poliasd

Изпратено: 30-01-2011 11:47:07
Условия в Боровец

Здравейте,

Искам да споделя впечатленията от вчерашното каране на Боровец. Навсякъде пише, че на Ястребец има 110 см сняг, пуснахме се по Ястребец 1 и през цялото време съжалявах. по пистата имаше само камъни и кал, единствено снега липсваше, ските ми целите са изподрани. Като видят от Биро Спорт, че пистата не става защо просто не я затворят, а прецакват хората.
Също така да не забравя и да спомена за тоалетните на Маркуджиците. Според мен ако дадеш 35 или 50 лв на ден заслужаваш да имаш нормална тоалетна. Тоалетната до Маркуджик 1 няма врата и е такъв смрад и мизерия. Може поне една врата да сложат. 

Автор: skiddy

Изпратено: 31-01-2011 14:39:30
Carvirai,човек ходи Банско...Боровец... и преценява кои минуси не са от такова значение и кои са съществени, и избира къде да кара!За това е и онази тема!
Автор: itsony69

Изпратено: 31-01-2011 12:13:38
Как да я затворят?Ако затворят вси4ки писти,които не стават за каране откъде тогава ще ги вземат тези 58км писти.Welkome to BG.A за тоалетните коментара е излишен.....Лошото е ,че тук това е избора.Друго за съжаление няма.
Автор: carvirai

Изпратено: 30-01-2011 20:02:48
АААААА,к'во става Пичове,ПРОЧЕТЕТЕ ВЪВ ФОРУМА ОТ 19.12.2010 /на 2-ра страница/, Б О Р О В Е Ц.,нали беше ......,прочетете,прочетете! Успех.
Автор: DaGamma

Изпратено: 30-01-2011 18:36:13
Poliasd напълно съм съгласен с теб и моите ки се изподраха вчера но на Маркуджик 2 само Ястребец 2 и 3 ставаха за каране по Ястребец 1 и аз минах през камъните. Vells и с теб съм съгласен преди седмица се прибрах от Тирол. И дума за сравнение не може да става. Ако не бях го видял нямаше да разбера какво е това ски в Тирол. Вчерашното каране ме вкара в българската реалност, опашки, камъни, лед, малко сняг и само една писта, която става за каране. Блазе им на австрийците.
Автор: vells

Изпратено: 30-01-2011 13:47:42
Ех колега, в Абсурдистан е така.Вече 5 години ходя в Австрия на ски и все се чудя, как пистите са перфектни,как яденето навсякъде е еднакво вкусно,как вс. тоалетни/по кръчми ,лифтове, гари,хотели и т.н./ са перфектно чисти и топли.Спомням си една година в Бад клаинкерхаим беше адски студ -20гр.Влязох в една тоалетна на междинна .Имах чувство че съм в рая-топло,чисто и ухаеше на благовонни масла.Така е ,откакто ходя там  не ми се стъпва на нашите ,,курорти,,Тя цаялата система е объркана, та и това ли да е наред..Да не говориме колко са учтиви и весели хората.А тя тоалетната на Маркуджиците я помня от ученик-помиина яма.
Имаше един чех дето беше нарисувал символи на Европеииските държави.............
Автор: frehley

Изпратено: 30-01-2011 13:32:57
Пич, за съжаление това е положението... Трябва да знаеш, че на Ястребец-1 няма оръдия за сняг и когато естественият сняг е недостатъчен, тази писта не става за каране. Което е жалко, защото е една от най-хубавите и дълги писти в България! Със Ситняковския дял е същото положение - най-хубавите писти в тази част на Боровец (Червено знаме, Ситняково-2 и Мартинови бараки-4) нямат оръдия за сняг и там не може да се кара!
В  момента на Боровец е идеално единствено на Ястребец 2 и 3.
Обаче друго е интересното - преди началото на сезона оная леля, дето управлява Бороспорт гордо заяви, че Ситняковският дял е включен към системата за изкуствено заснежаване. Аз лично не виждам нищо такова - всичко си е като в предишните години! Но така е - в България трябва да те "изклатят" с някакъв хитър селски номер за да ти вземат парите!...

                                                        Айде весело каране! :) 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре