SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: vladrov

Изпратено: 09-02-2011 19:30:20
Ски училище?

Бихте ли ми препоръчали някое ски училище на Витоша. Карам ски но искам да си усъвършенствам техниката понеже съм се учил основно от баща ми който не кара кой знае колко добре. Ако има значение - на 15 съм.

Автор: vladrov

Изпратено: 15-02-2011 19:59:40
ok ще видя Един приятел тази събота и неделя беше за първи път в Мотен и каза че не е имал проблеми но другата седмица ще е с друг учител понеже неговия ще заминава някуде. Имам и един снолбордист в Дино при който ситуациата е сходна. Лошото е че в нета няма почти никакви мнения а цените и това което се включва в тях са едни и същи (В Марина е с пет лева по -скъпо но дали ще се навият вместо чай да ми дават 3 в 1... а Superviser :D). Като се запиша някуде ще пиша.
Автор: Superviser

Изпратено: 14-02-2011 18:16:58
Аз мога да ти предложа ски училище 'Марина спорт' много добре обучават и предлагат достъпни цени!!! Виж повече на http://www.marinasport.net/wait.php
Автор: vladrov

Изпратено: 12-02-2011 21:37:36
...мерси. Тъкмо щях да се записвам. Аз само за Мотен бях чувал а училището на Витоша ски май клони повече към индивидуално убочение съдейки по ценоразписа А за него отделно ли се плаща ски картата защото в такъв случеи излиза с 70-80 лева повече 
Автор: DaGamma

Изпратено: 12-02-2011 20:01:37
Ако искате да се научите да карате далеч от Мотен миналата година записах жена ми и детето да се учат да карат посещаваха три поредни уйкенда. Това което ми разказа съпругата ми е следното - всяка седмица ни поема нов иснтруктор без да знае докъде сме стигнали, имало е случай да чакат на пистата по час за да се разберат кой ще благоволи да ги вземе. Видях как ги учат и тази година учител съм им аз не си залужава парите които се дават за Мотен това е моето мнение.
Автор: vladrov

Изпратено: 11-02-2011 19:12:45
mersi
Автор: jas

Изпратено: 10-02-2011 11:02:51
Ски училище на "Витоша ски"
Ски училище "Мотен"


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре