SKI.BG
     Събота, 22 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: frehley

Изпратено: 14-02-2011 15:53:58
БРАВО на Гого - 11-ти в Гармиш!

Мисля, че това трябва да го броим за успех !

Автор: rescue_raho

Изпратено: 22-02-2011 12:35:03
Опаа,Windski,вземи си въздух де,не така наведнъж!!
Автор: maverick

Изпратено: 16-02-2011 20:48:09
Първо, браво на момчетата за страхотното представяне. Стискаме и палци и за световната купа в Банско...
После се връщаме в нашата действителност...Няма какво да се учудваме - В България освен "футбол" за друго не можа да се намери време в спортните новини. Дори и в деня на успеха на Георгиев и Чонгаров и в новините и в  големите сайтове новината беше сложена някъде отзад и отново трябваше да ни занимават с простотиите, безмислените контроли, интригите, и какво ли още не в спорт, който едва ли някой нормален човек гледа в БГ.
За сметка на това други такива спортове, които носят последните години толкова успехи като волейбола а сега и ските например минават и заминават с по 1 изречение или 1 ред...
Автор: ORLINSKI

Изпратено: 16-02-2011 20:46:39
spored men neshtata triabva da stoiat mnogo po dobre,kato se vzeme na predvid tova 4e pari za tozi sport ima i uslovia sushto...popravete me ako ne sum prav.A za momchetata samo edno goliamo bravo ne stiga...triabva stimul i samochustvie.
Автор: frehley

Изпратено: 16-02-2011 19:18:01
Защото медиите ни занимават само с ББ (нищо лично!), с разни "хай-лайф" олигофрени, долнопробни шоута на еди кой си, клюки, интриги, насаждане на простотия, престъпления... От водещите медии в БГ никога няма да научите за някое хубаво събитие - концерт, постановка, състезание, изложба или каквото и да е, или пък за успех на някой наш състезател или българин, успял в каквато и да е сфера ! Цялото инфо (ако го има въобще) се свежда до няколкосекунден репортаж и кратък коментар, колкото да не е без хич. Целта е да бъдем заливани с помия, да сме угнявени и унизени. Всичко е сведено до сериали и битовизъм.
Убеден съм, че всички хора, обичащи планината, природата, и в частност ски-спорта ценят красивото и оценяват постиженията на тези две наши момчета! А който иска и сам ще си намери информацията за случващото се в любимия ни спорт!
Успех в Банско! :) 
Автор: vells

Изпратено: 16-02-2011 18:52:46
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!Дано се представят добре в Банско.
Интерсно защо медиите сякаш проспиват тези успехи! Да не говорим за успехите на Владко Зографски. 
Автор: frehley

Изпратено: 16-02-2011 16:56:32
Даа, и 22-рото място място на Ники е страхотно постижение и заслужава само аплодисменти!!! :)
Автор: jas

Изпратено: 16-02-2011 12:53:01
Пожелаваме успех на българския отбор !!!

Браво Георги, браво Никола, браво на треньорите !
Автор: vorwarts

Изпратено: 15-02-2011 10:26:17
Браво на Георги! Младежът наистина си го бива, който и каквото да пише и говори против... Честито да ви е!

От това което чета в статийте на СКИБГ още когато словенците поеха отбора, беше казано, че подготовката ще бъде ориентирана към скоростните дисциплини. И е логично, Стоян Пухай е бил треньор на Андрей Шпорн, който виждате как и какво кара на световното... , а сега ето какво направи с българите.

Гледайки от далеч, какво става с българските ски национали, мисля, че те стигнаха точката на пречупване... само трябва да продължат напред с мисъл, за да няма нелепи контузии. Още веднъж, Браво на младежите. 
Автор: sicktirix

Изпратено: 14-02-2011 21:55:15
Браво и на двете момчета,свалям им шапка.Понеже е видно,че част от хората във форума имат контакти с федерацията имам следния въпрос,мнение или както те си го изтълкуват.Преди две години /може да бъркам във времето/ Георгиев  бе първият от много време който спечели точки за СК пак в комбинацията.Явно момчето има качества за скоростните дисциплини,въпреки изоставането от 6 сек на това състезание.Знаете ли,дали това се дискутира в треньорския щаб,в смисъл да се насочи подготовката му на спускане и суперджи,колкото и да е трудно това.Защото аз просто не мога да представя и какъв ефект ще има бомбата която ще хвърли едно класиране  на българин в топ 10 на спускане във Вал,д Изер,Бормио,Венген или Кицбюел.Още един път поздрави за Георгиев и Чонгаров както и на на всички фенове. 
Автор: windski

Изпратено: 14-02-2011 19:11:03
Super!!! Bravo i na dvamata! Na Kandahar i na toia led! Bravo i na federaziata, seriozno rabotiat! Skoro she razberat kade e Bulgaria! Samo taka!!!


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре