SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Superviser

Изпратено: 23-02-2011 20:35:35
Vitosha World Cup 2011

Здравейте,бих искал да ви попитам тъй като разбрах,че на Витоша ще има световно състезание на 24.02.2011г.,никъде не намерих информация с какво ще бъдат предвижени пътниците и от къде,или просто трябва да се качат до писта Витошко лале със собствен автомобил?

Благодаря предварително!

Автор: jas

Изпратено: 24-02-2011 22:20:26
Събитието определено имаше вид и присъствие, като за Световна купа! Очаквайте огроманта фотогалерия от слалома на страниците на SKI.BG! Когато се осъществят плановете за новите лифтове на Витоша гарантирано ще станем свидетели на уникалнен спектакъл, чиято увертюра гледахме тази вечер на писта Витошко лале!
Автор: jas

Изпратено: 23-02-2011 23:43:32
Състезанието утре вечер е благотворителен паралелен слалом с участие на някои от звездите на Световната купа. Организиран транспорт от София има само за представители на меиите. Желаещите да гледат на живо събитието трябва да се придвижат самостоятелно с автомобили до отклонението за писта "Витошко лале". Поради съображения за сигурност паркирането на колите ще бъде в една лента по пътя Алеко-Драгалевци, а след това зрителите ще бъдат извозвани с бусове или ще се придвижват пеш
до плаца на пистата. Началото на слалома ще бъде към 17-18ч.

*****

"Двукратният световен шампион на слалом Марио Мат (Ав) е последната от големите звезди, които потвърдиха участие за паралелния слалом, който ще се проведе на писта „Витошко лале” на 24 февруари от 18 ч.

Освен Супер Марио в листата са още Тед Лигети (САЩ), световен шампион в гигантския слалом от Гармиш-Партенкирхен, Кристоф Инерхофер (Ит), световен шампион от Гармиш-Партенкирхен на Супер-Г, сребърен в суперкомбинацията и бронзов в спускането, Райнфрид Хербст (Ав), сребърен медалист от олимпиадата в Торино 2006 и носител на малката световна купа в слалома за 2010 г, Андре Мюрер (Шв), бронзов медалист в слалома от олимпиадата във Ванкувър 2010, Йенс Бигмарк (Шв), сребърен медалист в слалома от Световното в Гармиш-Партенкирхен, Килиан Албрехт, четвърти в слалома от олимпиадата в Солт Лейк Сити 2002 и Стефан Георгиев, най-добрия български скиор в последните 10 г.

Състезанието на Витоша е благотворително и е в подкрепа младите таланти в българските ски. Отборите за промоивента ще бъдат съставени от един известен скиор и един млад български талант. Шоуто на Витоша ще бъде предавано пряко от „Нова Спорт”.

Организатор на състезанието е Българска федерация ски. Алпийците ще пристигнат на Витоша директно от летище София, където около 15 ч ще кацне чартъра на скиорите за Световната купа в Банско. Автобусите за журналистите за Витоша ще тръгнат в 16,00 ч от паркинга пред сектор А на ст. „Васил Левски”

БФСки
23 февруари 2011 г." 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре