SKI.BG
     Вторник, 18 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivailo2

Изпратено: 04-02-2012 09:03:38
излъгаха ме с ски втора употреба от обява

здравейте  колеги , взех ски втора употреба фишер рс4 за 100лв.ските са 2004-2005г.от обява в ски.бг и след двучасово каране на боровец ските не стават за нищо. за това искам да предопредя да внимавате какво копувате,моля за вашето мнение,нормално ли е и тук да има измами. сами можете  да видите обявата в ски обяви

Автор: skiman

Изпратено: 10-02-2012 12:51:31
Ако обясня по-подробно, ще ми изтрият поста;-)
Автор: miro253

Изпратено: 09-02-2012 17:31:40
Колега. Мошениците са навсякъде, но аз на твое място бих обяснил по-конкретно за проблема, а защо не и за продавача.
Автор: skiman

Изпратено: 08-02-2012 12:40:57
Интересно е твърдението, да се купуват само нови ски от вносители. Интересно как ще се коментира факта, че един от големите ски магазини, които са собственост на едно небезизвестно лице и същият този магазин има и реклами тука, продава ски известна марка с кантове наполовина от дебелината на същите ски, вкарани пак чисто нови от интернет?
Автор: bobsn

Изпратено: 08-02-2012 11:06:00
Има два типа обяви: от частни лица, които по една или друга причина имат нещо излишно или което не им е по мярка или не отговаря на моментните им възможности и квалификации, и обяви от онези обиташки търгаши, които от няколко години тотално завладяха пазара на ст.Юнак с абсолютни боклуци. Значи ако видиш, че някой в обява продава повече от 2 чифта ски или обувки бягай надалече, не само че ще те минат с качеството, но и на много солени цени. По принцип в ски-гардеробите в цивилизованите страни екипировката минава през "хомологиране", и не могат да се ползват повече от 1 или 2 сезона, после не важат никакви застраховки при неприятни ситуации. А ски които са на по 7-8 сезона отдавна са напуснали Австрия, Италия, Германия или Франция. Минали са я през Словения или Хърватска, оттам през Сръбско може би, и накрая на кило са изкупени от еквивалента на Горублянските авто-джамбази. После  са си намерили накой наивен господар, който да пали свещица, ако ако се е оттървал само с изкъртен кант или автомат,  или нацепени таборки.
Автор: jas

Изпратено: 05-02-2012 10:42:50
Какво все пак се е случило, за да се стигне до тази тема?
Автор: ivailo2

Изпратено: 05-02-2012 09:20:54
момчета аз не намесвам ски.бг,и не желая да говоря лошо ,просто искам да предопредя хората да внимават , мислех че хората който побликуват в сайта са коректни,а за това че съм изгорял си е лично за моя сметка .мислех че в българина има още честност и достойнство но явно греша.
null
.
Автор: jas

Изпратено: 04-02-2012 20:12:14
Ще подчертая, че безконтролният внос на ски и сноуборд екипировка вреди неимоверно не само на ски индустрията в България, но и на потребителите като цяло. Манталитетът "втора ръка" измества нормалните човешки отношения, което веднага се отразва в живота "втора категория", в частност и на ски спорта.

Относно замесването на SKI.BG в темата, "то" вече беше "цензурирано" от администратора. Първоначално заглавието и поста съдържаше директно упоменаване името на сайта, с подтекст като "виновник" за измамата, което е невярно и петни авторитета на изданието. Затова администраторът е приложил правилата на форума, цензурирайки текста. Добре е темата да съществува и по нея да се дискутира, защото подобни случаи не са рядкост. Само ще повторя, че по-добре за автора на темата ще бъде да напише, все пак, за коя обява става дума и как точно се е развил случая. Това ще бъде справедливо, иначе остават някои въпроси относно неговата достоверност. 
Автор: vells

Изпратено: 04-02-2012 18:35:58
Какво излезе?Колегата иваило е виновен ,за това ,че са го измамили!Но защо ли не ме учудва това !Всички искаме да караме нови ски и да ги сменяме всеки сезон.Но има едно Но!Живееме в Абсурдистания!А в Абсурдистания ,почтенността ,честността дадената дума не означават НИЩО!Лично аз не виждам как се въвлича името на саита!
Автор: Dunbar

Изпратено: 04-02-2012 18:20:24
Не знам колко трябва да е наивен човек за да си купи Фишер за 100 лв. и да има някакви очаквания после.
По-добре за 300лв. нови макар и да не са Фишер
Автор: gothic

Изпратено: 04-02-2012 11:28:28
Кажете какво ви е мнението за ските които всяка година се внасят от австрия,уж карани 3 4 месеца???


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре