SKI.BG
     Събота, 04 Юли 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: marin.64

Изпратено: 07-02-2012 12:42:43
Питане за ски зона Банско

Здравейте колеги! Моля, споделете достоверна информация(ако имате такава, разбира се), защо от няколко дни лифтовете във високата част на ски зоната не работят, след като е видно от камерите, че атмосферните условия съвсем не са екстремно лоши. Благодаря и успех!

Автор: skiman

Изпратено: 15-02-2012 16:14:02
Но въпроса остава. Защо е затворена почти цялата ски зона заради едно пикливо състезание и хората, които са си планували отпуските ще го ду..ат сега?
В цял свят гости на курорта и състезатели се возят на един и същи лифт, тука не може. Гледали сме състезания по телевизора, как си върви състезанието, отгоре си минава лифта с хора, хората си карат отстрани на пистата. Само тука не може. Чия мъдра кратуна ги решава тия неща? А цената няма ли да е 50% надолу заради неработеща 50% от ски зоната?
Едва ли. Най-добрия курорт.......кхкхкхкхкхкх...

"Всички съоръжения работят с изключение на триседалковият лифт “Тодорка“, двуседалковите влекове “Стара котва“ и “Детска котва“ и четириседалковият лифт “Църна могила“.Заради предстоящите състезания писта “Алберто Томба“ е затворена, не може да се кара в момента и на пистите “Бъндерица“, “Балканиада“, “Тодорка“, “Юлен“, “Стара писта“ и “Църна могила“.Официално откриване на стартовете за Световната купа за мъже в Банско ще стане на 17 февруари, петък, от 18.30 часа на централния площад в курортния град. За участниците, гражданите и гостите на Банско ще пеят известни изпълнители. По случай началото на големия спортен форум организаторите са подготвили също огнено шоу и фойерверки."


А къде може да се кара като за 55 лв?
Няма ли някой палестински екстремист да се вреже там и да се приключи с тази драма.
Автор: frehley

Изпратено: 15-02-2012 15:29:35
Евала, skiman! :))))
Автор: skiman

Изпратено: 15-02-2012 15:15:56
Да гледам как други карат ски е като да гледам как други правят секс. Порно с 1 дума.
Предпочитам аз да участвам в порното;-)
Автор: frehley

Изпратено: 15-02-2012 13:48:52
Проблемът е там, че в момента е затворена половината ски-зона, и то, естествено, по-хубавата част. Вече доста време писти Бъндерица, Балканиада, Тодорка и Томба са затворени до другия уикенд включително! А заради тренировките на мъжете от СК са затворени и Стара писта и Юлен... На Шилигарниците ще бъде много забавно - любителите на ските буквално ще се прескачат! А на кабинковия лифт ще бъде уникално...
Наистина, по-добре не ходете там да карате до 26 февруари. Друг е въпросът, ако имате желание да гледате СК. 
Автор: skiman

Изпратено: 15-02-2012 11:19:18
Не ходете на Банско. Заради СК не работят лифтовете във високата част на курорта. Съответно долу като ви прибират парите, това "пропускат" да го кажат. Ще ви се наложи да карате за 55 лв на Чалин Валог и ниските писти.

Що не вземат да го затворят тоя курорт изобщо? Поне хората да се ориентират овреме? А не да плащат самолетни билети от Англия и да не карат после. 
Автор: frehley

Изпратено: 10-02-2012 12:37:06
Готина картинка! ;)
Автор: jas

Изпратено: 08-02-2012 19:30:26
Опитът на frehley за ирония е неуместен. Вижте един от по-достъпните модели за скоростта на вятъра в района на Шилигарника над Банско, стойностите са в км/ч. Ако нещо не Ви е ясно питайте >

Метеорологичен модел на ветровете

Циклонът е достатъчно мощен, за да бъде прогнозиран с абсолютна точност във височина. Промените са много динамични и от последните 12ч буреносният вятър ударил безмилостно Черноморието постепенно отслаби силата си. Затова днес са работили и някои лифтове във високата част на ски зоните.

По-интересното е, че за наближаващия уийкенд положението ще бъде отново критично, очакват се до ураганни ветрове и силен снеговалеж от неделя до понеделник. 
Автор: frehley

Изпратено: 08-02-2012 14:44:51
Днес на моменти скоростта на вятъра във високото стига до 45 км/ч и лифтовете към Тодорка си работят... Jas, дали по вашата секретна скАла скоростта на вятъра не е около 200 км/ч? Странни разминавания...
 
Автор: jas

Изпратено: 08-02-2012 01:17:08
Шилигарника не е връх Тодорка, колкото и да ни се иска.

А новата четириседалка на Платото и горната част на лифт Бъндерица днес са "работили" като светофара на "Графа" и "Канала" в делничен ден.. 
Автор: marin.64

Изпратено: 07-02-2012 19:45:03
Брей, каква дискусия излезе от един обикновен въпрос! Благодаря за информацията все пак-може би вятъра наистина е над допустимите граници. 


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре