SKI.BG
     Петък, 21 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: sashko192

Изпратено: 14-02-2012 14:05:33
Помосхт

Здравеите чудя се между bolle gravity s universalnata plaka i alpina challenge qm.Коя схте ми препоръ4ате ?

Автор: jas

Изпратено: 16-02-2012 13:41:32
По принцип с поръчка през интернет не би трябвало да има проблем. Остава оскъпяването от цената за доставката и невъзможността да се пробва/избере преди да се поръча, но Спорт депо позволява връщане на стоката, така че няма проблем. Друга възможност имаш, ако посетиш магазин на Спорт депо в близост до твоето населено място и да поръчаш маската да дойде в магазина. Така ще платиш само стойността на маската и ще може да я пробваш. Успех!
Автор: sashko192

Изпратено: 15-02-2012 19:52:47
Ще сбъркам ли ако я поръчам по интернет ? Тъй като нещата се объркаха и най-вероятно няма да имам възможност да отида до София, а сега има доста хубаво намаление и не искам да го изпускам.
Автор: jas

Изпратено: 15-02-2012 13:41:23
100% ALPINA CHALLENGE QM

Още повече сега е намалена!
Автор: tantus

Изпратено: 15-02-2012 12:47:41
Извинения и от мен, ако съм те обидил, но като форумец винаги ме е дразнело да чета подобни писания. Иначе не мога да помогна за маската. Успех. 
Автор: sashko192

Изпратено: 15-02-2012 12:06:18
Тогава имах нужда единствено от време, а го нямах, затова написах текста много бързо и не съм обърнал внимание на правописа, извинявам се за което. Вместо да ме критикуваш би ли ми помогнал с избора на ски маска ? Отново ще напиша имената на моделите- BOLLE GRAVITY с универсална плака и Alpina CHALLENGE QM.
Автор: tantus

Изпратено: 14-02-2012 14:39:19
Имаш нужда най-вече от уроци по български език. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре