SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Kiko1

Изпратено: 16-05-2012 14:21:23
Head или Rossignol

Здравейте.Колебая се кои ски да си купя-Head Icon TT 500 или Rossignol Strato 7,и каква перспектива притежават ските с нарастване на уменията ми?Благодаря предварително.

Автор: jas

Изпратено: 15-06-2012 12:17:36
Хубаво нещо е плажа :)
RTM 80 са лек компромис спрямо 84, който аз съм пробвал и се държаха добре на писта. Серията е универсална с претенции за извън пистови способности /имат малко по-широка талия/, които не смятам че са основателни. Като цяло, хубави ски за 2-3 сезона релаксираящо каране.
 
Автор: Kiko1

Изпратено: 12-06-2012 21:26:30
Jas,сигурно си вече по бански на плажа,но се сещам и за едни други ски,та бих искал да видя мнението ти......Става въпрос за Volkl RTM 80.Може би съм вече досаден,ама краста-какво да се прави.....Благодаря ти.
Автор: Kiko1

Изпратено: 17-05-2012 20:04:28
Това ми е достатъчно,вече ми е ясно в кой сегмент да се ориентирам.Благодаря ти,Jas,за компетентните отговори.Бъди здрав.
Автор: jas

Изпратено: 17-05-2012 17:10:05
Тежки!? Какво значи тежки за човек 100кг живо тегло!? Кой те убеждава в това твърдение? Chip сме го обсъждали, ските са качествени и за прогресиращи скиори са добри. Не бих казал, че чипът "работи", просто е поредния рекламен трик. 
Автор: Kiko1

Изпратено: 17-05-2012 16:50:56
Ок,а какво мислиш за Head Chip?В момента и те са с добро намаление,но ме убеждаваха,че били тежки за мен...?!?
Автор: jas

Изпратено: 16-05-2012 21:43:01
ELAN WaveFlex 14 D Fusion, в момента са намалени в Sport 2000 Sport Depot. Моделът е перфектния избор за скиори които искат да достигнат експертно ниво и ските да продължават да им носят удоволствие. Препоръчвам, ако този не ти допада, да търсиш подобни модели и от другите марки. Успех! 
Автор: Kiko1

Изпратено: 16-05-2012 20:58:14
Благодаря ти.В такъв случай с удоволствие бих приел конкретен съвет от теб към кои модели да се ориентирам.
Автор: jas

Изпратено: 16-05-2012 20:43:27
Без да развиваме теории, лично аз въобще не съм очарован от Icon TT 500. Ските са меки и за по-тежки скиори определено ще спъват развитието, т.е. бързото каране с висока скорост на по-твърда писта ще е доста затруднено от навика на Icon TT да вибрират, което ги прави доста нестабилни.

Rossignol Strato 7 се появи и изчезна миналия сезон с обещанието да запълни мястото между рейс ските и олраудърите на писта. Белият им цвят е най-привлекателното в случая. Повече внимание заслужава Strato 80 TLD TI , който е с картинка на гуро мото-дизайнера Трой Лий и е значително по-твърд модел.

Като заключение, според мен при твоите параметри и условия за прогрес, ще трябва да се огледаш за други ски. Успех! 
Автор: Kiko1

Изпратено: 16-05-2012 15:44:05
По десетобалната система се определям някъде между 6 и 7,висок съм 185см. и тегло 99кг./спортист съм/.
Автор: jas

Изпратено: 16-05-2012 15:05:08
Какви са сегашните ти умения и колко е теглото ти?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре