SKI.BG
     Понеделник, 25 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: mitkopanev

Изпратено: 20-12-2012 11:29:32
Спешно трябва да си купя ски

Здравейте! Трябва да си купя ски а нямам много време, че на 05.01 имам резервация за Австрия.Помогнете ми за избора моля. Малко информация за мен: 185, 90кг. карам на писта средно ниво, искам ските да са лесни за каране.  Атомик Варио Скандиум какво ви е мнението или нещо друго само да не е трудно за каране. Не съм по скоростите или да кажа си се парзалям за кеф. 

Автор: mitkopanev

Изпратено: 27-12-2012 14:12:57
Още веднъж благодарности на всички за помоща. Вчера взех за мен и жената по един Атомик. Моя е доста стар модел, но се надявам да ми пасне. Модела е Drive 9
Автор: skiddy

Изпратено: 27-12-2012 09:40:01
Не знам какъв клас е този Атомик,но това че е твърда и тежка ска е предимство а не недостатък!Не мисля че ска,която се огъва и шляпа е по-лесна за каране !
Автор: mitkopanev

Изпратено: 24-12-2012 17:45:24
Нормално ли е при отит за огъване на ската на ръка да се чува пукане. 
Автор: jas

Изпратено: 22-12-2012 19:17:08
ELAN WaveFlex 8 QT
Автор: mitkopanev

Изпратено: 22-12-2012 19:01:55
Днес успях да погледна Елана после ходих до магазин на Саломон и там харесах 2 модела. Единия е 24h s1 другия е Дайтона ако не се лъжа и сега помагайте при избора на един от трите модела.
Автор: mitkopanev

Изпратено: 21-12-2012 18:36:18
Благодаря на всички за съветите. Ще погледна Елана. Търся нещо точно такова и в този ценови диапазон. Вальо бих ги взел но мисля че ще са ми твърди и трудни за каране. Или както казва ефин приятел ит Самоков:Ние йараме вие се пързаляте.
Автор: valio76

Изпратено: 21-12-2012 18:10:39
Телефон ако те интересуват новите ски Атомик 0882500303 Валентин.
Автор: valio76

Изпратено: 21-12-2012 18:07:44
Мога да ти предложа ски Атомик 174см пуснал съм обява със снимка в продавалник ските са чисто нови модел 2011 година и са чисто нови с гаранция една година а автоматите имат 5 години гаранция. Ценаю 480лв ските  са висок клас на Атомик,
Автор: jas

Изпратено: 21-12-2012 13:52:04
Здравей Митко,
Силно ти препоръчвам ски ELAN WaveFlex 8 QT , моделът е намален в Sport Depot и има размер 168. Цената също е добра 549лв. Това са ски за "лесно" каране. Стават и за твоя ръст. Може да поръчаш и през интернет сайта на магазина, така, ако не ти харесат ще може да ги върнеш или замениш.

Твоето желание да се оборудваш в България има смисъл, за твое спокойствие и сигурност. Но съветите на другите включили се в темата също съдържат истина. Изборът все пак е твой. Успех!
Автор: BBB

Изпратено: 21-12-2012 12:25:08
Човече, ти си тръгнал на море и искаш да си носиш вода и пясък от вкъщи, ха ха. Послушай колегите по-доу и ще останеш много доволен. Подкрепям тяхното мнение на 10 000%. Пожелавам весели празници и хубави снежни емоции на всички във форума. 


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре