SKI.BG
     Неделя, 31 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Дядо_Коледа

Изпратено: 30-12-2012 22:29:25
Помощ при покупка на сноуборд.

Здравейте,
Честита Коледа на всички и успешна 2013г.
Имам нужда от помощ за покупка на сноборд. Висок съм 170 - 70кг + - сега по празниците :). Карам основно по ски пистите - нито извън тях нито в парк. Моля за конкретни предложения за дъска, която би ми паснала на мен. Спрял съм се на тази http://www.ebay.co.uk/itm/K2-Playback-Mens-Snowboards-148cm-2013-BNWT-RRP-270-/140897707533?pt=UK_Sporting_Goods_Skiing_ Snowboarding_Snowboards_CV&hash=item20ce28660d или http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Raven-Snowboard-RASTA-Carbon-Rocker-147cm-Binding-Raven-S400-M-L-/181017644866?pt=UK_Sporting_Goods_ Skiing_Snowboarding_ Snowboards_CV&hash=item2a257e0f42.
Благодаря на всички, които ще помогнат при избора ми.

Автор: jas

Изпратено: 07-01-2013 10:29:47
Е Дядо, разгледай интернет магазина на
Board Shop, вече май нямат присъствие във Варна, но ще те ориентират в обстановката. Flow Maverick ABT е добър борд, дори и на заледено, за тебе 164 е точно.

Ако ще караш на писта, това с твърдостта трябва да е към по-голямо число, примерно 4-5. От опит, на писта дъската по-добре да е по-тясна. Т.е. ако избираш от Олмаунтин или Олмаунтин / Фристайл предпочитай по-дълга и по-тясна дъска. Но аз продължавам да ти препоръчвам скъп и качествен фрийрайд борд, като Rossi Experience :)

Провери в SLS Варна дали имат подобни дъски. Същото важи за Breakpoint, но там залагат повече на фрийстайла. Добре ще бъде да дадеш инфо кои сноуборд/ски/скейт магазини са останали във Варна. Като гледам от досега известните ми повечето са изпозатворени. 
Автор: Дядо_Коледа

Изпратено: 06-01-2013 15:41:06
Благодаря за отговора. Значи ми трябва дъска, която не е за парк и когато търся в нета трябва да избера дъска "All-Mountain". Каква твърдост трябва да е дъската 4,5,6. Как да разбера, коя е с по-голяма твърдост и съответно по-подходяща за мен( има някави числа, но на мен нищо не ми говорят, както и за автоматите също). При моят ръст 170 и 70-71 кг колко може  да е дълга дъската. А някава идея за магазин във Варна където да разгледам и евентуално купя дъска?
Автор: jas

Изпратено: 01-01-2013 16:14:06
Здравей Дядо Коледа :)
Честита Коледа и Нова Година!

Мисля, че и двата посочени борда не са точно това което ти трябва за писта. И двете дъски са за парк фрийстайл, мога да се карат и на писта, но в известна степен ще са нестабилни при по-висока скорост.

Това което ще ти пасне идеално е сноуборд за крос, т.е. фрийстайл борд с добър контрол на писта при висока скорост и много добра маневреност. Дъска която се използва и за сноуборд крос е Rossignol Experience. Бордът е проектиран за фрийрайд, но е доста твърд и има много малко странично усукване. Цели се в тази категория дъски. Успех! 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре