SKI.BG
     Сряда, 03 Юни 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: tomachorb

Изпратено: 31-12-2012 14:32:23
Запитване към jas

Зная , че сте участвали в World Ski test 2013. Моля да ми дадете информация по следните въпроси :
Защо няма присъствие в класацията на Head ? Участвали ли са в теста ? Каква е разликата между Allmountain и Allround ски ? Кой модел от Elan  ще ми препоръчате за моята характеристика :
ръст 178 , тегло 82  кг , средно напреднал към добър скиор . Използвам обработени писти с различна трудност и спускане със средни завои и скорост .Имам проблем с коляното и предпочитам възможно най-леките ски . От 4 години използвам Elan Flow 4.2 - размер 114 / 70 / 100 R 15.3 . Благодаря 

Автор: jas

Изпратено: 31-12-2012 16:51:37
Здравей Тома,
Благодаря за въпроса :)
В предходна тема разисквахме отсъствието на Head от таз годишния тест. Ще повторя, според личната ми информация и изявлението на организатора, /копирано от темата на frehley от 17-11-2012/

"..за настоящия WorldSkitest, Head собствено са решили да не участват, без да изтъкват конкретна причина.

Анализирайки участието на ски производителите през горините в които SKI.BG представя WST пред българската публика, трябва да отбележа, че Head не са изключение в напускането на теста. Това се случи преди няколко сезона с Rossignol, Kneissl, Dynamic и Blizzard. Някои от тях се завърнаха, като Rossignol и Blizzard, появиха се и нови марки, като K2 и Scott. Принципно, до основните категории на теста, с изключение на Open Space, организаторът допуска до 10 производителя.

Относно причините HEAD да не участва тази година, една от тях е огромната популярност на марката с отбора й в Световната купа. Гарантирано в управата на Head, са отчели и не толкова задоволителните резултати на собствените им модели в някои от категориите на WST през миналия сезон. Така според мен се е наложило решението да пропуснат теста през тази година."

Разликата в Allmountain и Allround моделите ски основно се забелязва в геометрията. Allmountain ските са пистови ски с по-широка талия и заоблени форми даващи някои предимства при каране в по-мек сняг и дори в пудра. Allround ските определено са пистови ски със средни и ниски характеристики на твърдост и усукване. Тази категория универсални ски включва предимно модели за начинаещи и напредващи - до прогресиращи скиори. Респективно по тази причина Allround ските имат и по-ниска цена.

Относно ELAN. Чистосърдечно мога да Ви препоръчам AMPHIBIO WAVEFLEX 78 160-168см. С тях ще се развивате на пистата години напред.

Ако побързате може да вземете някоя от последните броики  в Спорт Депо на AMPHIBIO WAVEFLEX PORSCHE DESIGN, 160см са намалени на 825лв и определено си залужават. Успех!
 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре