SKI.BG
     Петък, 29 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: emil9011

Изпратено: 04-01-2013 11:34:52
Добринище-Безбог състояние?

Здравейте, някой има ли актуална информация за състоянието на пистата от хижа Безбог до хижа Гоце Делчев?

Автор: Dunbar

Изпратено: 18-01-2013 22:18:57
Карах 2 дни на Безбог - вчера и онзи ден. Първия ден валя сутринта, а втория след обед - може би има 20-25 см нов сняг. Днес също е валяло. Но камъните в горната част и в гората упорито не се прибират, макар че не са чак толкова много и лесно се избягват.  На стената камъни няма, ама има бабуни колкото малки слончета.
За първи път ходя в Добринище. Направи ми впечатление абсолютното непрофесионално отношение на хората работещи на лифта. Единственото нещо което правят съвестно е да проверяват картите и когато някой падне(от лифта) или не може да слезе бързо, закачайки се на парапета на седалките да казват Оп-Оп.
Аз карам ски от повече от 40 години и никога не съм имал дори и минимално премеждие при возене с лифт и влек. Е от онзи ден имам - щях да падна от 7-8 метра върху железа и дъски на старта на втория лифт. Седалката на лифта в последния момент рязко се премести(може би заради съседа ми) и понеже е доста тясна аз седнах на парапетчето. Добре че не спряха лифта защото щях да се пързулна.... дълга история... ВНИМАВАЙТЕ! Особено ако сте с малки деца - седалките се сгъват, ако сте седнали много назад и има огромно разстояние(ДУПКА) между седалката и облегалката.
Траковете стоят паркирани пред долната станция на лифта и понякога единия обработва пистата за начинаещи(долу). Останалата част се държи учудващо добре. Има едно леко стърчащо желязно нещо с неизвестна функция малко преди слончетата точно по средата на пистата. Детето на един приятел едва не се преби на него. Минавайте вдясно - точно преди отклонението за гората.
Иначе Добринище се развива в правилната посока - БРАВО! Не е като Банско.
Между другото ходих и 1 ден до Банско(не бях ходил 5 години май) Нещата по пистите и лифтовете са се влошили още повече, а в града са се подобрили.
Оръдията от 10-ката са махнати и има камъни доста повече от Добринище. Абе то вярно че ските ми карат вече 3-ти сезон, ама може една лентичка да сложите на 10 ката- ей тъй .... Позната картинка.... сняг 90 см (друг път). Лифтаджиите няма да коментирам за да не уроня престижа на БФС. Ама лифтовете изглеждат доста старички вече.... и никъде няма поне една червена линийка - ей така да знаем къде точно да скочим - все пак има и начинаещи не всички на този свят са състезатели.....Хубава работа, ама БГ....  Заведенията по пистите няма да коментирам..... Само гледам че опашките пред тях  няма - ами няма и да има с това качество и тези цени....
 
Айде след 5 години може пак да драсна 2 реда за Пиринските писти.......
Моля, приемете коментарът ми като градивна критика - просто много искам да направим едно нещо като хората, ама все се дъним в подробностите. 
Автор: mistyrain

Изпратено: 14-01-2013 11:57:42
колеги, има ли нови данни за Безбог?
Автор: mistyrain

Изпратено: 11-01-2013 13:01:02
Евала на всички които дават инфо тук понеже за добринище няма камери или нещо подбно и може само да разчитаме един на друг.
Автор: emil9011

Изпратено: 10-01-2013 10:27:12
Вчера се върнах от Добринище, в момента състоянието на пистата от горна до междинна станция е много добро, от междинна до долна станция по пътя има заледени и оголени участъци. Стената не е обработена и са се образували доста неравности, но все пак има сняг. 
Автор: jas

Изпратено: 08-01-2013 12:13:36
Редно е да има информация.

Аз знам, че в гората се кара добре, макар и да е имало втвърдени места. С новия сняг ще се позакърпят нещата, но при липса на основа на стената и в ниската част пистата бързо ще се изхаби.
Автор: mistyrain

Изпратено: 08-01-2013 10:13:04
Позволявам си да копирам от off-road форума:

Ами по последни данни сега вали и там сняг. Иначе имаше вече оголени места на 3-4 този месец, стената не работи.

Нека поддържаме тази тема за да събираме инфо понеже нито една камера от там неработи.
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2013 12:00:41
И тук е странно, че никои не споделя.. , от какво се плашите бре хора!?
Автор: mistyrain

Изпратено: 07-01-2013 11:56:35
Да, и ние плануваме да идеме там, но по късно, началото на февруари. Ще е хубаво да поддържаме тук данни как е състоянието на пистата там понеже няма камери няма нищо.
Автор: mushko

Изпратено: 04-01-2013 16:14:35
здравейте и ЧНГ , след две седмици заминаваме за Доринище и ние се интересуваме от състоянието на пистата,ако някой е ходил скоро, и би искал да сподели за съст.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре