SKI.BG
     Сряда, 03 Юни 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: lebaron

Изпратено: 05-01-2013 11:43:20
Biovent technology

Здравейте, интересуваме дали някой знае нещо повече за тази технология на Саломон с Биовент - дишаш ски чорап. И най-важното колко е надеждна и ефикасна?

Автор: lebaron

Изпратено: 12-01-2013 21:48:47
Днеска карах и мога да споделя моят скромен опит. Първоначално някога имах ски обувки Нордика втора употреба, хубаво омачкани с тях ми беше супер, но си заминаха. След това си купих HEAD, за които съм писал тука във форума. За мен лично - ебахти дървената обувка. А това им е най-комфортната. Много твърда пластмаса, твърд чорап, трудно се омачкаха, винаги имаше нещо да ми обива по тях. След това си купих Salomon Mission GT, много комфортна обувка. Супер, но заради проблема с прасците си купих с 2 номера по-големи., моят номер ми стягаше доста. Тази обувка беше много добра, но като недостатък бих изтъкнал меката пластмаса, лесно се драска и може би и бързо ще се счупи. Росиньола са много меки обувки от вътре, с умерена твърдост на пластмасата. Купих с моят номер, леко ми стягат горе в пръсеца, но предполагам, че ще се очупят. Не мога доре да затегна 3ят щраймер, така, че петата ми да отиде плътно назад. За момента бих казал, че това е най-комфортната обувка, която съм карал. Може би Lange-то ще са по-удобни.Препоръчвам е на всеки напреднал скиор.
Автор: jas

Изпратено: 11-01-2013 16:46:04
Честито! Със здраве да ги използваш!

Ще бъде полезно да споделиш, как усещаш този модел след първото каране? Успех! 
Автор: lebaron

Изпратено: 11-01-2013 00:12:43
Вече съм собственик на Alias 70.
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2013 13:52:19
Живи и здрави!

Честита Коледа по стар стил!
Автор: lebaron

Изпратено: 06-01-2013 13:03:42
Жив и здрав, най-вероятно тези ще взема. И честит празник на всички. 
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2013 10:56:30
"The Alias Sensor 70 delivers a comfortable, generous fit with no sacrifice to all-mountain performance. Sensor shells feature a 104mm "wide" fit while retaining the contoured forefoot, strong heel cup and asymmetrical toe box. Sensor Fit technology addresses all of the common problem fit areas, providing an accommodating instep and more articulate ankle area for increased comfort, circulation and warmth.."
Автор: lebaron

Изпратено: 06-01-2013 10:30:52
E сериозно те питам, хаха. Защо в сайта на Росиньол няма инфо, мамка им.
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2013 09:35:28
:) Comfort Fit чорапът "диша" колкото и този с Biovent, в добавка със Sensor Fit даже и по-добре, направо става климатроник :))) 
Автор: lebaron

Изпратено: 06-01-2013 09:09:01
Сигурен си, че Rossignol Alias 70 е дишаща? Никъде не намерих такава инфо и затова питам.
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2013 00:14:19
Моля :) пак заповядай!


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре