SKI.BG
     Сряда, 27 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bigs5s

Изпратено: 06-01-2013 20:39:37
Витоша ски

Здравейте, скиори,
искам да попитам като цяло как са условията на Витоша тази година и струва ли си да сменя Беклемето с Витоша. Говоря не само като писти, но и като хотели. 6-7 години ходя с родителите си на Беклемето, но тази година мислим да променим малко почивката и се надявам някой да сподели впечатленията си като цяло за условията на Витоша. Благодаря предварително

Автор: jas

Изпратено: 08-01-2013 12:23:27
Към Драгалевци отиват нещата :)

Виж семеен хотел Елит. Намира се на 3 пресечки от площада. Над 2 нощи намаляват 20% цената. Като него има още дузина нотели в околността. От площада на Драгалевци до Лалето сте за 15-20 минути с кола. Драгалевския лифт върти и който иска без ски с малко туризъм може да се прибере до центъра за 30-40 минути. Този вариант е най-човешки :)
Автор: bigs5s

Изпратено: 07-01-2013 20:07:51
Хотел Еден изглежда добре, но пък чета във някаква фенска страница на хотела във фейсбук, че никой не отговаря на телефоните им. 
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2013 19:22:16
Какво му е да оставите жените попътно в някой мол :), а мъжете да карате ски :)))

Сериозно, варианта апартамент/хотел в подстъпите на Витоша е много прилично решение. Имате избор и комуникациите/транспорта са прилични.

Иначе работи, също вехт, хотел Хюндай малко по-надолу по пътя от Витошко лале, хижа Алеко също приема посетители, базата на Кремиковци вече я казаха, хотел Ведра - бившата станция на земеделието нямаме данни в какво състояние е, хотел Простор не работи. 
Автор: frehley

Изпратено: 07-01-2013 18:31:39
Здравей, bigs5s!
Погледни хотел Eden*** (мисля, че това е бившият хотел Кремиковци) на Витоша - намира се точно под хотелите Простор и Морени. Мисля, че е приличен - влизал съм в него. Просто друг вариант там наоколо няма. На около километър и нещо е от Алеко. Успех!
Автор: bigs5s

Изпратено: 07-01-2013 17:19:19
Баща ми гледа този хотел Морени, но наистина си е овехтял. Иначе за хотелите в София, трудно ще се получи, защото майка ми и сестра ми не карат ски и да се качваме само с баща ми не е много удачно. Благодаря
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2013 15:04:16
Ще Ви посъветвам следното, вероятно ще идвате със собствен автомобил, разгледайте какви семейни хотели има в Драгалевци и Симеоново, а също и апартаментите под наем за ден в района на Симеоново - около долна станция на кабинковия лифт, Студентски град, Камбаните, Младост и т.н. Има много добри предложения цена, качество и местоположение - изберете, резервирайте и идвайте, сутрин ще се качвате с колата до пистата или до долна станция на кабинката и после ще карате ски. Вечер се връщате обратно при най-големия избор от магазини, молове, парти клубове и каквото Ви трябва в България. И друг път съм казвал, че София е най-големия ски курорт в Европа!

Друг е въпросът, ако искате, както е на Беклемето, излизате от хотела и право на пистата. Сега на Витоша нямате много голям избор. От страната на Алеко, където са пистите Витошко лале, хотел Морени е овехтял, но работи, за останалите по-добре да не казвам нищо..   
Автор: bigs5s

Изпратено: 07-01-2013 14:45:59
Там  е проблемът, че съм от Разград и нямаме вила в София или околността. Това, което ни притеснява, са хотелите. Няма голям избор. А може ли някой да препоръча някой хотел, от който има добри впечатления във Витоша? Благодаря jas.
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2013 11:10:17
Витоша, Витоша..

Да заслужава си да карате на Витоша вместо на Беклемето. Всъщност двете места нямат нищо общо и като природа, и като възможности за ски спорт. Витоша е рай за ски и туризъм, особено ако сте от София или имате жилищна база в или до нея. За съжаление не са много хотелите в самата планина, но места се намират.

Сега отлично се обработва и поддържа писта Витошко лале. Ако работи и втората му част се получава една доста приятна и дълга писта.

Беклемето също има свои предимства и хубости, но Балкана си е Балкан и не може да се сравнява с компактния алпийски релеф на софииската планиничка :)

Препоръчвам да пробвате на Витоша, пък и има и нощни ски! 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре