SKI.BG
     Четвъртък, 28 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: skiddy

Изпратено: 09-01-2013 13:12:07
състояние писти Ястребец/Витошко лале

Чудя се къде да открия сезона тази събота- на Ястребец( с полудневна или прекупена карта) или на Витошко лале...та може ли някой да сподели мнение как са двете места - опашки ? обработени ли са добре?оголени места?

Автор: ого

Изпратено: 10-01-2013 23:20:07
Точно за първия паркинг след завоя става на въпрос.Миналия сезон беше безплатен,но през този сезон,усмихнат младеж вежливо ти казва,че струва 5 лв.Ти доволен от вниманието към теб,радостно му ги даваш.Аз лично не видях паяци,но какво ли не става у нас.Безаварийно каране на всички!
Автор: mistyrain

Изпратено: 10-01-2013 22:22:52
Не съм разбрал за такова вдигане но аз паркирах точно до лифта ястребец и там дойде момче и ми взе 5 лв за паркинг. не че беше паркинг а просто около пътя бе широко но кво да му кажа. по добре 5 лв и спокойно каране отколкото после сума си на паяка :)
Автор: ivailo2

Изпратено: 10-01-2013 19:51:05
На ястребец първия паркинг след завоя е бесплатен

Автор: ivailo2

Изпратено: 10-01-2013 19:49:03
Ястребец категорично
Автор: skiddy

Изпратено: 10-01-2013 17:01:53
Ястребец 2 си е най-добре но Лалето ми е на 20 мин.от нас:)!
Mistyrain,вярно ли е,че тази година вдигали колите паркирали около пътя на Боровец?
Автор: mistyrain

Изпратено: 10-01-2013 10:58:04
директно отивай на Боровец. Пистите са много по добре обработени, там си има и сняг повече а сега като гледам и всичко е отворено. Ние карахме там миналия уикенд, на ястребец 3 и попангелов. на попангелов имаше повечко лед, а ястребец 3 беше много готина. малко след това и заваля и стана чудно. Хем бехме в събота хем не сме чакали на лифта повече от минута. препоръчвам боровец. ние в неделя сме там :)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре