SKI.BG
     Понеделник, 25 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bigs5s

Изпратено: 15-01-2013 14:30:54
Мнение за обувки

Здравейте, какво ви  е мнението за тези обувки и колко им е твърдостта ? Дали са като за мен, аз съм 65кг, 185см, на 16год. Карам от около 8 години и  съм долу-горе напреднал, ако въобще мога сам да се оценя де.. Благодаря

Автор: velizarsv

Изпратено: 04-02-2013 09:43:50
Мерих, търсих, накрая се колебаех между Nordica speed machine 10 и  tecnica-та, но си взех tecnica. :) Благодаря на @jas за помоща.
Автор: velizarsv

Изпратено: 01-02-2013 09:19:51
@bigs5s, най-важно е да си доволен от избора си и новата екипировка да ти е удобна и да ти носи удоволствие. Избрал си добри обувки.
@jas, вчера намерих тези http://www.evo.com/outlet/alpine-ski-boots/tecnica-demon-100-air-shell-2012.aspx в МаксСпорт, паснаха ми отлично, а с air shell технологията чорапът направо ми залепна за стъпалото. Струват 399лв с 30% отстъпка и май ще се спра на тях.   
Автор: bigs5s

Изпратено: 31-01-2013 21:23:44
Сега виждам, че има нови мнения в темата. Моите ги взех втора употреба, Трябваше да решавам между ски втора употреба/ нови обувки или нови ски/ втора употреба обувки миналата година и си избрах първите ми ски да са нови, и трябваше да взема стари обувки. Да се  надяваме че не няма да имам проблеми  с тях.  Сега съм  на 16, да се надяваме живот и здраве да стана студент, тогава мисля да взема вече чисто нови обувки и хубави ски.. :D
Автор: velizarsv

Изпратено: 31-01-2013 15:06:02
Жив и здрав и ти, благодаря за отговора и съветите. Ще информирам до седмица на какво съм се спрял. :)
Автор: jas

Изпратено: 31-01-2013 15:00:46
Няма проблем, ако искаш направи и отделна тема. Поначало форумът доста се чете независимо от понякога ограничените нови теми и липсата на коментари. Просто хората предпочитат да се "завират" по "по-народни" интернет места където да чатват безмислено на воля..

Живи и здрави, намаления в спортните магазини винаги ще има, но наличностите и изборът на модели ще стават все по-малки. Българските търговци, по известни причини, все по-малко ще затварят пари в спортна стока, а това нама начин да не стагнира пазара.
 
Автор: velizarsv

Изпратено: 31-01-2013 14:52:38
@ jas

Напълно съм съгласен съм с теб, просто парите ми идват малко в повече и затова исках да съм сигурен, че тези обувки ще изкарат доста време и ще ми позволят да напредна още. Съжалявам за дублираната тема, просто забелязах, че в тази тема си единствения активен потребител освен мен.
Автор: jas

Изпратено: 31-01-2013 14:40:13
Велизаре,
Това чудене и обиколки няма да ти помогнат на пистата. Ако се съмняваш и клонираш темата във всички форум в бг, освен още по-голямо колебание , друго няма да си докараш.

Разбирам , че нямаш опит и търсиш подкрепа, но това няма да ти помогне на пистата и извън нея. Никой няма твоите крака и умения и каквито и мнения да ти дават разни хора, включително и аз, те ще са празнодумия докато не се вкараш в обувките и не стъпиш с тях на снега.

Прежали ги тия пари, покарай с новите обувки, натрупай още опит и след време ги смени. Няма смисъл от чудене, всеки пропуснат сезон на твоите години е минус. Успех!
Автор: velizarsv

Изпратено: 31-01-2013 10:43:54
Май към Viper-а клонят нещата. :)

Ходих до Алпин Спорт вчера и мой номер има само от DOLOMITE Z Pro 110 HPP и едно Lange World Cup 110 което им е последен чифт и ми го предложиха за 330 на половин цена, само че Lange-то ми е твърде тясно като ширина на стъпалото и имам чувството, че ще е непоносимо за каране в гора. Kолкото до DOLOMITE Z Pro 110 HPP, хич не беше зле, но все пак Viper-a ми се стори по-удобен и същевременно пак толкова твърд, не знам кое трябва да се води по-висок клас, но Viper-a ми допадна малко повече..

Някой забелязал ли е дали има след-празнични намаления в магазините по бул. Черни връх или да знае някой оutlet, където може да има нещо качествено за тези пари? 
Автор: jas

Изпратено: 30-01-2013 18:04:51
@ velizarsv
С една идея по-"надървен" е DOLОMITE Z Pro 110 HPP.
Автор: velizarsv

Изпратено: 30-01-2013 09:13:57
@ jas
Смяташ ли, че някой от тези модели e по-висок клас от Viper 10? Salomon RS100, TECHNICA Modo 12, DOLOMITE Rage X 10 TFF, DOLОMITE Z Pro 110 HPP


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре