SKI.BG
     Сряда, 27 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: zdravk0

Изпратено: 16-01-2013 08:52:43
Някой карал ли е Amphibio на Елан


Автор: zdravk0

Изпратено: 16-01-2013 15:46:12
Благодаря ти Jas,a можеш ли да ме посъветваш за други марки и модели,които са като 14 fusion.За Head ми посочиха I supershape, но за съжаление на пазара няма
размер 177 см (инфо от Мирас Пловдив).Търся ски за следващо ниво след напреднали,къси радиуси за писти. 
Автор: jas

Изпратено: 16-01-2013 13:46:22
Amphibio WaveFlex 14 Fusion
Да, отлични ски за писта при всякаква основа. Вървят превъзходно на твърдо до лед и на меко до киша. Тествано! Късите 2 дължини са слаломни, дългите 2 са универсални и може да се кара почти като на гигантски слалом.

Amphibio WaveFlex 88 XTi Fusion и 82 XTi Fusion са определено олмаунтийн ски които се държат почти отлично на писта и поносимо добре извън писта. Благодарение на Amphibio геометрията мога да кажа, че зацепват отлично на твърда до ледена основа, а на меко плуват много добре. Личното ми усещане за по-широкия от двата размера /името на модела съдържа ширината в милиметри на ската в талията/ е, че не е толкова маневрен на писта, което е напълно естествено за по-големите радиуси на високите размери.

Като цяло серията Amphibio е много красива и има превъзходни качества. Изработката на ските е супер, голям кеф е да ги пипнеш :) още по-голям да ги караш!

 
Автор: zdravk0

Изпратено: 16-01-2013 13:10:44
Иде реч за amph. waveflex 88XTI fusion;14 fusion и 82XTI fusion
Автор: jas

Изпратено: 16-01-2013 10:30:35
Amphibio е технология на Elan. Представлява комбинация на подсилен рокер и камбер в твърдо фиксирана лява и дясна ска от чифта. Серията Amphibio има няколко модела, аз съм карал 3 от тях и за това питам, за кой модел става дума?
Автор: lebaron

Изпратено: 16-01-2013 10:27:06
Най-вероятно става въпрос за модела Амфибио на Елан.
Автор: jas

Изпратено: 16-01-2013 09:40:10
Кое Amphibio ?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре