SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: notime

Изпратено: 22-03-2013 17:37:08
Volkl Speedwall gs2013

Нов съм в форума искам да купувам нови ски и съм се спрял на VOLKL SPEEDWALL GS . Но се чудя няма ли да са ми меки .Забравих да отбележа висок съм 187см и съм 100кг. Досега карах с Nordics HotRot ,която е много твърда и тежка ска за мен е ок . Volkl  ми се струва по-лек. Но уж състезателен .Дайте съвет

Автор: notime

Изпратено: 23-03-2013 08:31:22
Отивам и ги купувам в максспорт са намалени с 70% , 825лв .Няма такава цена за такива ски.Иначе бях тръгнал пак Нордика да купувам ама те са 950лв. Така че няма какво да го мисля .
Благодаря за коментарите!
Автор: EasyRider

Изпратено: 23-03-2013 00:08:19
Отдавна ми текат лигите по този модел, но карам прекалено малко дни в сезон за да е оправдана инвестицията в този пистов модел и още 1 за офф, пък и ми се налага да съм бавачка по пистите...

Понеже не съм специалист ще споделя 1 чуждо мнение. Попитах 1 човек на лифта докато се возехме, как се държи този Волкл в разорания сняг, тогава валеше и имаше около 10-15см нов сняг - естествено изоран.

Той беше със SL варианта, каза че държи отлично върху лед и никакъв проблем в разорания сняг. Като го питах колко струват, той се подсмихна и каза че тества спортния вариант, който не се продава в търговската мрежа, но ме убеди че и тези за продан са също толкова добри.

Питах го нямат ли свободни места в неговата фирма да кандидатствам и аз за ски тестер, а той се смее и ми казва - почакай малко, аз съм на 61г скоро ще се пенсионирам може да ме заместиш...

Гръмнах се - изглеждаше като на 50 а караше като 30 годишен... Та струвами се много добър избор си направил с този модел.
Автор: jas

Изпратено: 22-03-2013 18:53:04
Здравей notime,
Völkl Racetiger Speedwall GS е отлична ска за всеки който знае как се кара и може да кара бързо на писта. Ските са уникално стабилни и маневрени, според мен почти толкова колкото са и Atomic D2 GS, затова и ми харесват :)
И уверявам те, моделът е достатъчно твърд за да издържи и над 100 килограмови карачи. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре