SKI.BG
     Вторник, 18 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: BBB

Изпратено: 22-06-2013 19:14:55
Volant


Автор: jas

Изпратено: 25-09-2013 10:50:36
Надявам се, за предстоящия сезон дистрибуцията на LANGE в България да се подобри. Има данни, че марката може да се разпространява и от една голяма верига магазини.

Иначе Volant, относно характеристиките, може да се определят, като високо-технологични универсални ски сходни по възможности с висшите модели за скикрос.
 
Автор: BBB

Изпратено: 26-06-2013 16:52:31
Здравей Jas,

Сега видях отговора ти за който много благодаря. Както винаги конструктивен и изчерпателен! В крайна сметка купихме тези ски защото бяха на добра промоция в Макс Спорт  и също  така впечатлиха жената с визията си. Ще се съобразя и с препоръката ти за обувки, даже ще отскочим до СЛС да попитаме за тези модели. Ако си гледал някъде Ланша, моля да споделиш къде да отскочим и за него. И последно, ако може да се направи някакъв паралел м/у Волант и класическите модели ски, то те на кои биха отговаряли. Говоря естествено за техническите характеристики без да визираме външен вид.

 
Автор: jas

Изпратено: 24-06-2013 12:01:08
Здравей BBB,
Volant Pulse Loop 75 е превъзходен модел ски достоен за доживотна употреба! Това би спестило понататъшни инвестиции в ски за половинката :)
Логично аз съм пробвал Pulse White 75, който се различава по цвета и минимално в геометрията от Pulse Loop 75 и мнението за серията ми е високо. Почти толкова отговорни ски на писта са, колкото и PURE PLATINUM. Завиват стабилно на всякакъв сняг и са стабилни при висока скорост, даже и при 157см L/13м R.

Относно обувките, алтернативи освен Lange/Rossi Radical аз не ти предлагам. Причината е проста, за да се усети смисъла от инвестицията във Volant, скиорът/ката трябва да може да ги контролира с най-доброто. В случая внимание заслужават Rossi Radical Sensor2 /даже цвета пасва на Pulse Loop 75/ или аналога Lange RX 100W с 97 или 100мм ширина. Успех!
Автор: BBB

Изпратено: 22-06-2013 20:25:28
Volant Puse Loop 75 е модела, който е замъглил ума на моята жена. Опитах се да спасявам положението със модели на Атомик от Суперкрос нагоре но усещането ми е че отпора от моя страна ще завърши с неуспех. Накратко тя е бързо прогресиращ скиор, за който според мен развитието би следвало да намери изражение в закупуване на екипировка в класа на горепосочения но "уцелих греда", поради факта че женската суета е по силна от здравия разум. Единственото ми успокоение ще настъпи ако ме убедите че това е някакъв що годе съпоставим избор. Тя досега караше със Сапфир 2 на Роси но това беше до този сезон когато започна отчетливо да усеща нестабилността на тези ски при по висока скорост на много стръмни писти. Моля тези от вас, които са изпробвали или редовно карат тези ски да се включат в темата с подробен коментар за характеристиката и поведението на този модел Волант. Следвайки отново женската суета кой модел обувки биха били подходящи при твърдост 90-110. Нейните параметри са 164 ръст на 52кг. Повярвайте, че има много мерак в тая жена но и аз се опитвам да спася положението.

Благодаря


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре