SKI.BG
     Понеделник, 17 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: edgware

Изпратено: 23-10-2013 12:41:10
2012 Dynastar speed cross 171 съвет

Здравейте!Нов съм във форума и не чак толкова нов в ските :). Моля за мнението на опитните скиори за ски 2012 Dynastar speed cross 171 см. Определям себе си като средно напреднал скиор,каращ само по обработени писти (досега с Elan eflex 6 160 sm.), които ми бяха доста меки и къси. Dynastar ми харесаха като описание и най-вече цената - 299 $ от Канада , като доставката е безплатна. Висок 182, 89 кг., карам предимно на Боровец. Благодаря за мненията !

Автор: edgware

Изпратено: 26-10-2013 11:17:17
Благодаря, Jas! Успех и на теб!
Автор: jas

Изпратено: 25-10-2013 09:30:51
Dynastar Speed Cross вероятно е леко орязана от към пълнеж версия на PRO, но ти разлика няма да усетиш. И двете модификации са с еднакви параметри, автоматите им са страхотни!

15м радиус е "златната среда" за универсалните ски. Като всеки ски крос модел и тези ски са достатъчно маневрени, за да се справят и с бързите къси ритмични завои и с високата скорост при дълги завои. Пожелавам ти успех с покупката! 
Автор: edgware

Изпратено: 25-10-2013 08:27:01
Благодаря за отговора , Jas! Пълното описание е 2012 Dynastar speed cross 171 with NX 12 fluid bindings. Предполагам не са добри колкото Pro, но така или иначе нямам търпение да пристигнат.Притеснението ми е дали се справят с късите завои при моята не чак толкова завидна техника :). Благодаря!
Автор: jas

Изпратено: 24-10-2013 10:37:27
Здравей Едж, предполагам питаш за Dynastar Speed Cross Pro. Понеже са топ скикрос модел на Dynastar гарантирано са много качествени ски. В комплект с автоматите на посочената цена силно си залужават. Този модел е много преспективен, защото е твърд и маневрен. Няма нищо общо с Elan eflex 6 :)

Височина 171 е идеална за теб. Пожелавам ти да ги караш със здраве. И пиши как ги чувстваш на пистата. Успех!
Автор: edgware

Изпратено: 24-10-2013 07:05:39
Безплатно е до САЩ, а от там приятел товари контейнери с коли, така че идват до Варна  фор фрий дето се казва :) Но въпроса ми е дали някой има по подробни впечатления от тези ски.
Автор: gothic

Изпратено: 23-10-2013 23:43:16
безплатна доставка до бг,дай сайта да видим какво има


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре