SKI.BG
     Четвъртък, 27 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: DimitarPanchev

Изпратено: 24-10-2013 15:11:39
K2 AMP Charger 2011 vs. K2 AMP Ricochet 2011?

Здравейте на всички!
Понеже засега не ми се получава с Charger-а, искам да попитам доколко е по-зле Ricochet, в сравнение с Charger и къде могат да се очакват разликите?
И втори въпрос: И двата модела са предназначени и се окомплектоват с автомати Marker MX. Могат ли да се поставят на тях други автомати, ако се купят само ските?

Автор: jas

Изпратено: 24-10-2013 22:44:11
По каталог AMP Charger се окомплектова с MX12, за този сезон включително, а AMP Ricochet навсякъде, където все още се предлага, с МХ14. Това е много сериозен показател за твърдостта и скоростността на моделите. Както и да е, пожелавам ти успех в търсенето на подходящия модел ски за тази зима!   
Автор: DimitarPanchev

Изпратено: 24-10-2013 17:49:19
В случая и двата модела са с МХ14, така че това едва ли е критерий. Като цяло Рикошета е по- тесен навсякъде, явно е по-бърз и не толкова поврътлив .т.е. като сегашните ми ски :) и се отдалечавам от това, което търся. А Чарджъра май го изтървах.
А за автоматите питах, щото мернах Рикошет и без автомати на добра цена, ама си е с релси. Явно си иска Маркера.
Автор: jas

Изпратено: 24-10-2013 17:31:26
K2 AMP Ricochet води пред K2 AMP Charger. Не съм го пробвал, но факта, че фабрично го окомплектоват с по-добрия автомат Marker MX 14, значи, че е още по твърд и позволява още по-висока скорост.

Относно монтажа на други автомати освен Marker, не мисля, че е възможно, ако ските имат вградена подготовка за тези автомати. Но ако ските са "чисти" и нямат вградени "релси" за монтаж на Marker може да се сложат и от друга марка. Най-добре питай търговеца-сайта който ги предлага. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре