SKI.BG
     Вторник, 26 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: kumo3133

Изпратено: 14-11-2013 21:19:31
ски Rossignol Axium STX 154 или Orion Hyper Race Carvin 155см

Моля помагайте в избора! Висок съм 172 и тежа 75кг.Колeбая се м/у Rossignol Axium STX 154sm с 14 м радиус, с автомати Rossignol AXM 100 и Orion Hyper Race Carving 155 sm с 9,5м радиус с автомати Tyrolia SP100. Чисто нови.Кои ски са по-висок клас/ кои да взема? От 1 сезон карам,но мисля, че минавам за вече по- напреднал скиор, а и имам хъс да прогресирам :) А и относно обувките - с каква твърдост да си купя? Благодаря Ви предварително за съветите!   

Автор: jorkata

Изпратено: 22-11-2013 10:27:41
Аз мисля, че тези 155 см. щ е са ти малко късички.
с какви ски си карал 1-вата година имам впредвид колко високи? Предполагам знаеш, че на по високи ски си по устойчив ;-)  Аз лично не съм карал с 10 см по къси ски,от мен самия
Автор: jas

Изпратено: 14-11-2013 22:47:18
Аз бих заложил на Orion Hyper Race Carving. Ските са твърди и качествено направени в Чепеларе по технология на Atomic. Предназначени са за напреднали скиори до експерти. Независимо, че са аутлет, със сигурност ще са по-стабилни от Axium-а. Ако не е тайна, колко им е цената в момента? 

За ски обувки, препоръчително е да търсиш с твърдост 80-100. Успех!
Автор: gothic

Изпратено: 14-11-2013 22:04:27
Орион не съм карал,за росиньола мога да кажа,че са чудесни ски за начинаещ до средно напреднал скиор,не казваш колко си висок и дали тези 155см няма да са ти късички!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре