SKI.BG
     Вторник, 26 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bubo21

Изпратено: 15-11-2013 15:09:42
Rossignol Alias74 carbon 2012

Бих искал да попитам за мнение (особено jas) за този модел. Спрял съм се на тях 166см. Висок съм 178см. 87кг начинаещ до средно напреднал.Стават ли или са ми дълги?
Благодаря!

Автор: jas

Изпратено: 15-11-2013 20:04:55
Точно този модел не съм го карал, но подобните на него от актуалната серия Experience съм ги пробвал. Мнението ми е добро за предназначението им. Ските са маневрени, но не са много стабилни на твърд сняг и заледена писта. Т.е., правилно си се ориентирал, Alias74 carbon са златна среда, според мен малко под средата, но това не пречи на твоите цели и потребности. Ако ските са нови и на добра цена не му мисли, визмай, карай, развивай се и после избирай пак. Иначе не се смущавай да питаш, форумът е за това!
Автор: bubo21

Изпратено: 15-11-2013 18:57:15
Много благодаря за бързия отговор.Ще ги ползвам на писта (за удоволствие), не агресивно каране.Интересува ме дали имаш някакво наблюдение за маневреност и как се държат ?Като твърдост ,според всичко изчетено от мен и въпреки невежеството ми, останах с впечатление - златната среда. Извинявам се ако прекалявам! Просто и аз съм от новите фенове на спорта и искам да се "екипирам" подобаващо.:)
Автор: jas

Изпратено: 15-11-2013 15:58:44
:) благодаря за въпроса!
Rossignol Alias74 carbon 2012 са универсални-Allmountain ски. Подходящи са за начинаещи и напредващи скиори с амбиции да се пробват освен на пистата и извън нея. Независимо, че са оутлет, ските стават за твоите възможности. Не са твърди, но са леки. Ако ще ги караш на писта 166 ще са ти идеални, но за мекото ще са ти къси. Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре