SKI.BG
     Понеделник, 25 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: skialot

Изпратено: 19-11-2013 14:22:24
HEAD supershape titan или Salomon 24h max

Моля за мнение кое да избера :

http://www.salomon.com/us/product/24-hours-max---z12.html

http://www.head.com/ski/products/skis/performance/isupershape-titan/5987/?region=eu

Благодаря!

Автор: skialot

Изпратено: 22-11-2013 15:06:40
Благодаря ви за мнения.
А дали някой от вас е карал магнума от supershape серията.Дали има голяма разлика с титан-а

Автор: J3k0

Изпратено: 20-11-2013 11:15:03
Здравей!
предвид че караш същия модел но от 2010, не виждам смисъл да си купуваш пак същите ски от тази година (освен ако не са механично повредени). Ако ще сменяш то по-добре виж и на другите производители от същата категория. Скоро ще излезе и списанието СКИ & Борд и в него ще има ски тест на сезон 2013-2014. Аз лично карах Titan и Speed на HEAD, като усещане Speed-a се държеше по-кораво. Все пак виж и други марки. Погледни Фишер прогресор 800.

Поздрави! :)
Автор: skialot

Изпратено: 19-11-2013 16:55:21
Благодаря ти.Това ме интересуваше мнение на някой ,който е карал и двата модела.
Аз в момента карам 24h модел 2010 и бях се засилил  купувам новия модел,но този Хед ми хвана окото .
Автор: jas

Изпратено: 19-11-2013 16:40:36
Ако трябва да съм откровен, за поведението си на пистата, да :)

Иначе Хеда е една идея по-универсален, защото е по-широк от Саломона с почти 10мм по цялата дължина, а това е по-добре, ако се кара и извън пистата.

Аз лично предпочитам обаче Salomon 24h, защото не трепват на твърдо или поне по-малко от HEAD supershape titan, поне аз така го усетих.
Автор: skialot

Изпратено: 19-11-2013 16:32:39
До това ли опира разликата :)

Автор: jas

Изпратено: 19-11-2013 16:16:39
На тебе кои повече ти харесват?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре