SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: tomachorb

Изпратено: 27-11-2013 11:24:40
Хайде на Банско

На 14.12.2013 г.откриване на сезона.Г-н Обрейков разкрива,че цените на картите се запазват същите от сезон 2012.Направо ми се къса сърцето.Горките от Юлен направо ще фалират тази година заради голямата аванта,която дават на нас Българските скиори.Хайде да отиваме на откриването,да се ровим в снега,като прасета и да търсим диамантения часовник.Успех приятели !

Автор: krumi

Изпратено: 05-12-2013 12:42:18
Искам да попитам за пистата на Паничище от хижа Рилски езера - хижа Пионерска решил съм тази година да я пробвам - да ли я бива.
Благодаря.
Автор: tantus

Изпратено: 28-11-2013 16:18:23
Жорка,

Гарантирам, че безплатния ден на откриването е зле и те съветвам да си го спестиш.

Иначе относно карането на ски там по принцип - не мога да ангажирам с мнението си, всеки си има вкус. Просто казвам моят вкус какъв е и защо препоръчвам или не определено място. Мен ме радват високи, дълги и широки писти. Ако може да е и поне отчасти открито (т.е. не в гората) и да има страховити назъбени върхове наоколо - още по добре. Пампорово е точно обратното, но мога да разбера и хората, които се радват на по-спокойно каране на ски и на родопските пейзажи. Познавам хора, които се притесняват от пиринските зъбери, скали и пропасти и искат на някак си по-уютно в Пампорово.

Иначе за циганията в самото градче Банско и превръщането му в Слънчев бряг спор няма. Много е зле положение. Затова като ходя там гледам да се абстрахирам от цялата тази идиотщина и да се фокусирам изцяло върху карането на ски (не винаги успявам :-)). 
Автор: jorkata

Изпратено: 28-11-2013 14:48:26
Tantus, верно ли е толкова зле ;-(  ?
Решихме да сменим малко обстановката не заради пистите на Банско а заради Клоалата в което се превръща Банско!!! За съжаление е така много народ, много мръсотия. Банско се превърна в един зимен Слънчев бряг, а чесно казано мен това ме дразни, ще ми се да сколасаме за една Австрийка та да видим аджеба що е то курорт и има ли то почва у нас.
Автор: tantus

Изпратено: 27-11-2013 17:48:27
Жорка, ако чуваш добри отзиви за Пампорово, то те най-вероятно са от начинаещи скиори или такива, които обичат спецификата на Родопите като планина, но не се интересуват много от истинско каране на ски.

На Пампорово пистите са с малка денивелация, често са прекалено тесни, често са с участъци, които приличат повече на ски пътища (дори и уж червени писти имат такива участъци) и в крайна сметка дори прехвалената писта "Стената" е само няколкостотин метра. С две думи - ако караш добре и искаш да се насладиш на истински ски ден с по-труднички писти, бягай към Боровец или Банско. Даже основната писта на Чепеларе е по-добра от която и да е писта на Пампорово. Иначе Пампорово е супер, ако искаш да гледаш красива гора и величествени борове и да ядеш страхотни гозби в региона :-).

За безплатното каране в деня на откриването - то не е никакво каране. Миналата година бяхме на откриването в 8:30 сутринта. След първото спускане се чакаше от 25 до 40 минути на лифта. И както винаги тарикати, пререждания, нерви, много хора по пистите. Абе ужас. Иначе похвална идея от управата на Пампорово, но на практика се превръща в мечешка услуга. В крайна сметка 3 часа път (от Пловдив), 50 лв за бензин, 0 лева за ски карта и 3 спускания за по 5 минути. С две думи - нито каране на ски, нито съвсем безплатно. Добре че поне правят хубави пататник и пастърва в региона, че да не е съвсем изгубен деня :-).

 
Автор: jorkata

Изпратено: 27-11-2013 16:40:33
А забравих да добавя за диамантения часовник, още щом прочетах статията си помислих, едва ли да го намери някой от нас простосмъртните ;-) И все пак успех на съфорумците които мислят да си пробват късмета...
Автор: jorkata

Изпратено: 27-11-2013 16:38:40
:-) Тази година мислим да пропуснем Банско, и да пробваме Пампорово въпреки, че ни е по далче.Чувам добри отзиви за там. П.С. На Пампорово откриването е на 7-ми и първия ден е гратис ;-)
Автор: mitaka_fire

Изпратено: 27-11-2013 14:57:47
А кога ще става записването?
Автор: J3k0

Изпратено: 27-11-2013 13:03:14
на Пампорово ги дигат с 3 лв -> цената е 53 лв на ден. Честито на всички които не практикуват ски спорт.
Автор: jas

Изпратено: 27-11-2013 12:13:36
:)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре