SKI.BG
     Четвъртък, 28 Май 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: rimia

Изпратено: 04-04-2002 14:25:59
За онова животно - ски спорта в България

Помните ли онзи стар виц, в който шопът накрая казал: "Е, те такова животно нема"?
Да, ама - не, бих добавила. Такова животно съществува и то си живее на българската земя. Грозно или симпатично, дебело или измършъвяло, все сте го срещали някъде в планината.
Та, питам ви сега: как изглежда това животно "ски спорт в България"?
Болно ли е? Ами хапе ли?
null
.

Автор: jas

Изпратено: 28-01-2003 00:41:53
Neka da podkrepim polojitelno uchastieto na Balgarskite alpiici v Sen Moric na Svetovnoto !!! Da se radvame poveche !
Uspeh !
Автор: jas

Изпратено: 06-01-2003 09:13:50

Dali ima polza ot trenirovkite na balgarskite ski sastezateli v Avstriya tazi godina !??
Автор: pileto_sf

Изпратено: 26-12-2002 20:58:12
То ако се тръгне да демонтират  "Романски" ще го демонтират , но надали ще има нещо на негово място най-малко няколко години.  И уж да подменят стария ще трябва да се прави нов , а всички знаем  колко време и пари ще трябват за това . Или ще трябват сериозни инвестиции или ще трябва  някой министър който да се заеме сериозно с поддържането и обновяването на пистите и съоръженията. Но да се надяваме че това ще стане...
Автор: niki

Изпратено: 30-05-2002 08:19:15
Дано не се случи някое нещастие на него ,че като знам ,че е мой набор-тръпки ме побиват като се кача на него.Крайно време е да се направи някакво по-модерно решение за него ,да се направят нови писти на Витоша.Все пак това е най-близо до София и за хора които ходят сами на ски е идеален избор.Ама то за какво ли има пари в днешно време та за това.Аман.
Автор: jas

Изпратено: 29-05-2002 19:10:42
За "Романски" току що разбрах, че тази година със сигурност няма да се прави нищо ! Не са предвидени средства за инвестиции в нови лифтови съоръжения. По принцип има планове на негово място да се монтира 4 седалков лифт, но кога ще се осигури финансирането на проекта нямам данни.
Автор: niki

Изпратено: 27-05-2002 08:12:43
Вярно ли е това ,че щели да демонтират Романският лифт през лятото?И ако е вярно ще има ли друг на негово място?
Автор: vladi

Изпратено: 17-05-2002 15:00:43

"Витоша планина обиколи вчера шефът на австрийската федерация по ски проф. Шьокснабел, който е и крупен бизнесмен и световен шампион на гигантски слалом при ветераните. Той даде експертно мнение как да се изгради модерен ски-център на Витоша пред столичния кмет и зам.-министъра на икономиката Димитър Хаджиниколов. С председателя на родната федерация Валентин Василев австриецът се договори за подкрепа на предстоящия конгрес на ФИС през юни. Проф. Шьокснабел ще осигури лично на нашия юношески отбор треньори и подготoвка в Австрия. Техните тимове по биатлон и ски-бягане пък ще се готвят на Белмекен през август, докато българските национали са на лагер на глетчер в Рамзау."
7 дни СПОРТ
Автор: rimia

Изпратено: 16-05-2002 15:38:30
Австрийци?! Защо пък те да събират нечистотията, която ние сами си създаваме? Не съм съгласна с вас. Няма нужда да чакаме някой да се приземи на българската зема, за да ни помага. От историята имаме доста трагични примери за "Оправяне" с чужда помощ. А родната ни Федерация отдавна се превърна в бойно поле.Защо? Няма смисъл да се питаме. Да се включи някой представител, ОК, но какво очакваш да ти каже?
Автор: jas

Изпратено: 15-05-2002 08:16:02

Време е да се включи и  някой представител на БГ СКИ институциите за да напише нещо по въпроса за организацията на  СКИ спорта в България !
Автор: niki

Изпратено: 14-05-2002 12:15:07
Хората на времето са казали-"Рибата се вмирисва от към главата".Явно на много хора от федерацията не им е там мястото.Ама кой ли ни пита нас с тебе:-))


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре