SKI.BG
     Неделя, 12 Юли 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: nikolayds

Изпратено: 18-12-2013 19:13:04
Ски за януари

Здравейте,

аз съм нов скиор и никога ен съм се пързаляв в България. Планирам да си направя ваканция, този Януари и да карам някъде в България. Живея в София, така, че ще е Боровец, Банско...
Имам нужда от съвет - кои от ските си да взема:
All Mountain, Salomon Shogun, 130-101-120 - тези са ми всекидневните, но са за нов хубав сняг. Имам проблеми с тях на лед.
Роси Z9 - това са горе долу слалом ски, 126-80-101, стабилни на лед и много бързи (това за мен).

Дали сезона ще е с много сняг?

Благодаря предварително.

Автор: nikolayds

Изпратено: 20-12-2013 21:41:39
Здравейте отново. Дано не съм Ви оставил впечетление, че мога да се парзалям добре и да оценявам курорти. Максимума за мен е да се смъкна по обработена писта и малко извън пистово и дървета :). На Вейл не съм ходил, но имам пас за там, защото те притежаван най-добри за мен курорти около нас. ХЕвънли, Къркууд (там има фристаил съзтезание дето завършва на Вабиер, но по-това трасе не се спускам) и Нортстар. Иначе трябва да пътувам със самолет или 12 часа кола за Вейл. Не съм чул убедителна причина за това. По-добре до Юта, там снега бил много по сух. 
Автор: tomachorb

Изпратено: 19-12-2013 12:42:55
Здравей Николай! С голям интерес ще очакваме впечатленията на един Български американец от прехвалените ски курорти Банско и Боровец .Голяма част от нас само ще сънуваме че караме ски във Вейл затова твоите репортажи от тук и зад океана ще бъдат много интересни.Желая ти много здраве.
Автор: jas

Изпратено: 18-12-2013 20:39:16
:) скъпо, ама е голям кеф :)))
Лек път и приятно каране!

Пиши после какви са ти впечатленията от БГ, а може и някой Вейл репортаж да пуснеш!   
Автор: nikolayds

Изпратено: 18-12-2013 20:36:43
Ми ще ми е за първи път. Надявам се да мине като багаж, поне така пише на сайта на компанията и да не плащам свръх багаж. Но докато не излетя нема да знам :)
А да купувам ски за един месец не си струва. Аз и сега маса пари съм похарчил и жената ще ме бие (в имам 5 чифта ски, това от три години, а ми трябват хубави паудър ски. щот ми се ходи до Юта/Колорадо този пролет, имам Вйел пас). Това ските много скъпо хоби :( Сноубоард да се бях научил по-добре 
Автор: jas

Изпратено: 18-12-2013 20:23:45
:)
Плащаш ли и колко за свръх багаж, като летиш от Калифорния към БГ? В смисъл, ако ще даваш пари да разнасяш екипа до отдругата страна на земята, не е ли по-изгодно да си напазаруваш друг екип тук на място!? 
Автор: nikolayds

Изпратено: 18-12-2013 20:08:10
Блг за бързия отговор.
От Калифорния. И тук в момента е смесен сняг, но имаше един пудра ден - почити метър без база и нарязах ските :) Просто съм свикнал с тези два чифта.
А за врачките, то като гледам прогнозите винаги са врачки, докато не почне да пада снега все незнам какво да вземам (планината е на 3.5 часа път от нас).
Както и да - ще взема малките, и без това ако ги поломят по самолета нема да ме е яд.
Автор: jas

Изпратено: 18-12-2013 19:57:43
Здравей Николай,
От коя част на света ще си носиш ските към БГ?

За сега снегът по Балканските планини е оскъден. По пистите, които се обработват е изкуствен. Поне до Коледа сняг не се очаква, а за след това, да се правим на врачки е наивно.

Аз бих заложил на Z9, ако си сътрува да ги влачиш отнякъде..

Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре