SKI.BG
     Събота, 29 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: xdev

Изпратено: 16-02-2005 19:48:47
Курс по карвинг техника

Абе що не се хванем и организираме, да викнем някой треньор, да идем една неделя на Боровец - да ни обясни човека всичко ! Може и някое колче да подреди - и това да ни покаже ! Тука младежите от сайта не познават ли някого ? (и колко пари ще иска, де)

Автор: naskois1

Изпратено: 12-03-2005 18:14:33
Какво толкова има да му се учите на тоя карв. Всичко става с много много каране, само трябва малко пове4е да се отворят ските и даже е по лесно.Тапото е че са направени за обработени писти, ама стават за всичко
Автор: j-k

Изпратено: 06-03-2005 10:59:11
Карвинг...добра идея,но кои я владее??освен националните състезатели и треньори не виждам други.Предполагам,че Ст.Георгиев като наи изявен,би трябвало да е наи добар,логично...Кажете кога и сме там.
Автор: dimcho

Изпратено: 21-02-2005 15:27:28
Задават се четири почивни дни в началото на март.
Предложете идеи.
Автор: grebenche

Изпратено: 20-02-2005 19:02:56
I na men mi se iska da sum si ve4e v BG, no cenite 6e gi smqtam kat  si doida sled 10ina dni! Skite ti ne sa lo6i, malko sa dlujki za obu4enie, no nqma da ima6 problem!
Автор: xdev

Изпратено: 19-02-2005 18:54:21
Братле (Гребенчарски), давай по-бързо с офертата, защото зимата си отива, а аз лично много задобрях :). Ските ми са 190 см 18 м радиус, ъглите на заточване са 0.5 и 89 градуса, редовно им слагам вакса - стават ли за Giant Slalom ?
Автор: grebenche

Изпратено: 19-02-2005 16:34:20
E vie samo kat si kupite kartite za lift i toi ve4e e skup! Nqma da e pe4albarstvo, 6te e ne6to ot roda na normalnoto u4ili6te!
Автор: dimcho

Изпратено: 19-02-2005 13:00:08
Да се надяваме да не е много скъп този курс.
Автор: grebenche

Изпратено: 18-02-2005 18:45:30
tukmo se kaneh da puskam su6toto suob6tenie!! :))
O6te ne sum re6il kvi pari 6te vzimam, 4e ako vi kaja tuka kolko vzimat 6e vi se otkarat ski!! (v Seefeld)
Mart e udoben mesec, no ako e tvurdo karving nema da moje bez da si napravite skite!
Kurs sus sigurnost 6te NAPRAVQ!
Автор: dimcho

Изпратено: 17-02-2005 09:16:11
Добра идея.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре