SKI.BG
     Неделя, 12 Юли 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: schmuki

Изпратено: 23-04-2014 21:06:04
Head или Salomon

Здравейте - решил съм да се възползвам от промоциите в края на сезона и искам да си купя нови ски с бюджет около 400 лева (доста малко знам :) ) та харесах си Head Integrale 005  на цена 435 лева и бях готов да си ги купя, докато не ми излезе оферта за Salomon Enduro rs800 ti за 550 лева. Става дума за чисто нови ски, модели от тази година и за двата. И бих искал да ме посъветвате дали разликата в двата класа ски е голяма и съответно да си струва да се натоваря с около 100 лева повече за Саломона :) Благодаря предварително

Автор: schmuki

Изпратено: 30-04-2014 22:50:32
Благодаря :) ще пиша стига да си намеря темата тогава :)
Автор: jas

Изпратено: 25-04-2014 14:06:05
Честито! Със здраве и много кеф да ги караш :)

Пиши тук какви са ти впечатленията след сефтето!
Автор: schmuki

Изпратено: 25-04-2014 11:53:28
Горд собственик на Enduro RS800 ti :))
благодаря за помощта и да - силно се надявам да има повече сняг догодина :)
Автор: jas

Изпратено: 25-04-2014 08:03:32
Добре си решил. Надявам се да има по-добри снежни условия следващатa зима, за да подкараш новите си ски.

Иначе, нямам нищо друго конкретно предвид. Ако имаш време направи една голяма обиколка по известните фирмени магазини за ски и огледай, обикновено изкача по нещо, стига да има твоя размер. Успех! 
Автор: schmuki

Изпратено: 25-04-2014 00:17:42
здравей, благодаря за отговора - в крайна сметка реших да се насиля малко и да си купя Саломона - до някъде може би натежа и факта, че днес ходих в магазина на Саломон и ги видях на редовна цена 1300 лв и сега намалени на 910лв :)
Иначе карам от 2 години и се оценявам на intermediate to advanced и досега съм карал само по пистите
А иначе имаш ли нещо конкретно предвид за тези пари, защото аз по принцип не съм се заенатил йок само тези модели и съм отворен към предложения :)
Автор: jas

Изпратено: 24-04-2014 18:03:11
Здравей Шмуки :),

Добре си се насочил да купиш екипировка на най-добра цена. От това което си написал виждам, че клониш към универсални ски и си склонен да излизаш извън пистата, ако е така по-добре избери Salomon Enduro rs800 ti. Ските макар и златната среда на олмаунтийн колекцията на Саломон, са стабилни и носят на прогрес в уменията, стават за писта и извън писта. Модела на Хед е класа под Саломона, твърде мек е и на писта не носи на скорост, достойно пошляпва и потреперва. Без да те разколебавам, но за 500лв, ако се поогледаш може да вземеш и други много хубави ски.

За да има по-голяма полза в коментарите, е редно да пишеш какви са ти уменията и какъв стил ски предпочиташ. Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре