SKI.BG
     Петък, 28 Февруари 2020
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2020
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: isd77

Изпратено: 02-03-2016 16:48:10
Условия за каране, състояние на пистите

Здравейте, споделете, кой къде е карал последно, какви са условията, ще бъде полезно за всички.Благодаря

Автор: isd77

Изпратено: 25-02-2017 16:42:23
Здравейте, много лоши условия напоследък.
Днес в Пампорово беше трагично след 11:00 часа всичко се превърна в киша, а утре го дават да вали дъжд.
Банско, миналата седмица много хора, лед,  тревичка тук там :-)
Някой с наблюдения в Боровец?
Дано скоро завали сняг.
Автор: speedlimit

Изпратено: 12-01-2017 05:16:14
Отличен ски сезон се очертава в България  с тази  снежна зима която тече в момента. Не се колебайте да разкажете някоя някоя героична ски история или да публикувате снимки. Време за ски ! 
Автор: isd77

Изпратено: 23-12-2016 10:16:43
Благодаря ти за информацията jas 
Автор: jas

Изпратено: 19-12-2016 12:29:54
Към днешна дата ски зона Банско е обработена до кота Платото. Очаквам да бъде обработена писта Балканиада до завоя към Бъндеришка поляна, където с всичка сила работят снежните оръдия. За да бъде отворена и най-високата част на ски центъра обаче, ще е необходим допълнителен нов снеговалеж.

На Боровец са обработени писти Ястребец 2 и 3, Мартинови бараки и Ситняково, без 2. На Маркуджиците е нужен още естествен сняг и за сега са затворени.

Малките писти на Паничище работят. Възможно е да работят и влековете на Рилски езера, Трещеник и Семково.

Мальовица, Говедарци и Картала тънат в информационна тишина!?? 
Автор: jas

Изпратено: 03-12-2016 23:36:15
Работи 6 седалката от Бъндеришка поляна до коларски път и котвата на писта Юлен. Обработени са писта Юлен и обхода през долната част на Балканиада до Шилигрника и Бъндеришка поляна, както и плацовете с детските ски пътеки. Останалите писти се подготвят с изкусъвен сняг.
Автор: isd77

Изпратено: 03-12-2016 20:57:12
Здравейте,
Някой има ли информация, кои писти на Банско са отворени от днес?
Автор: isd77

Изпратено: 30-03-2016 17:13:12
Дали ще може да се кара този уикенд някъде?
Автор: ivopetroff

Изпратено: 30-03-2016 07:56:05
27 и 28 на Пампорово доста добре , особенно сутринта
Автор: isd77

Изпратено: 18-03-2016 19:44:43
Днес 18,03 на Боровец, отворена е само Попангелов, Ястребец 3 е затворена заради  състезание, Ястребец 1 също е затворена но може да се пуска до междинна на кабинката. След 10:30 се показа леда отдолу, така става като всички карат на една писта, поне е студено и снега не натежава.
Автор: rewal

Изпратено: 18-03-2016 14:09:35
Днес 18.03.2016 За първи път този сезон заработи влека на Черни връх. С неприкрито задоволство мога да кажа, че открих с първите карането под върха. 9.35ч температурата беше около -9.гр пистата беше добре обработена и супер твърда и въпреки моето контролно спускане по "Лале"1, което също беше на ниво като обработка, сърце не ми даде да остана долу. Отдавна забравеното слизане на кръвта в петите при "дупката" ме върна в детството.


2  3  4  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре